Užsienyje dirbę lietuviai nesusigrąžina kelių milijonų mokesčių permokų

  • Teksto dydis:

Užsienyje dirbę lietuviai nesusigrąžina kelių milijonų mokesčių permokų. Didelė dalis žmonių nė nežino, kad tą gali padaryti, o kitiems trūksta žinių, kaip vyksta susigrąžinimo procesas.

Specialistų teigimu, mokesčių susigrąžinimo procesas nėra sudėtingas: reikia turėti tam tikrus dokumentus ir užpildyti mokesčių deklaraciją, informuoja LNK informacinė laida „Labas vakaras, Lietuva“.

Tokia tendencija jau tęsiasi gerą dešimtmetį, nuo to meto, kai emigracijos bumas pradėjo Lietuvoje kilti.

Žmonės klaidingai įsivaizduoja, kad jei susigrąžins mokesčius, jie nebegalės grįžti į tą šalį, iš kurios jie susigrąžina mokesčius. 

Pasak eksperto, tie žmonės kurie dirbo užsienyje ir jau grįžo į Lietuvą, turi didžiausią galimybę mokesčius susigrąžinti.

Plačiau – LNK laidos reportaže:

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klpd.

Klpd. portretas
Ir kodėl man atrodo kad mūsų valstybininkai tik ir ieško kaip ir kur galima apiplėšti ką nors?:D)Kodėl jie neieško kaip leidžiamos pinigų sumos kariuomenėje ar vidaus reikalų ministerijoje?Ten ne tik permokas surastų o rastų kiek dingsta nežinia kur:D)

Tomas

Tomas portretas
O koks valdzios reikalas cia kiekvieno asmeninis reikalas susigrazyt.Labai jau parūpo valdziai kas kiek uždirba.Bet ko gero iš to naudos jiem yra.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių