Užsieniečių priekaištai dėl žlugusios laivininkystės

Grįžti į straipsnį

tam -STT-FNTT PAKLAUSKIT.jie`1...

tam  -STT-FNTT  PAKLAUSKIT.jie`1... portretas
o ko ten pas juos klaust --jie visi kartu voge ,ka jie tau pasakys..

Zelemunčikui

Zelemunčikui portretas
Ar tau dar po šiai dienai nedašilo kad Lietuvos laivynas, žemės ūkis, atominė elektrinė, dauguma konkurencingų gamyklų buvo pasmerkti lėtai mirčiai iškart po nepriklausomybės paskelbimo. Mes rinkoje reikalingi kaip pigi darbo jėga,o ne kaip gamintojas.

aitvaras

aitvaras portretas
Islenda koks prieglusis ir raso-tautiniai vagys viska jau isvoge.Kur jus asileliai matote tautininkus.Tautininkai uzspausti i kampa,nes kai iskelia koki plakateli,lietuva -lietuviams,tai kosmopolitines kiaules ju vos uz tai nesueda.Kosmopolitines kiaules traisko bet koki tikro tautiskumo pasireiskima,o parazito ir paraziciu,kurios dergia Lietuvos tautininkus ,nieks i kalejima nesodina.Lenkijoje 250000 tuks. tautininku per nepriklausomybes diena prazygiavo kartu su politikais,tai musu kosmopolitai uzglaiste tai,kad nezinotumem ir to paties nesiektume.Vat jei koks prisigeres tautininkas netycia parodytu plakata su zemelapiu.kur Karaliaucius ar Suvalkai priklauso Lietuvai,tai kiltu tornado kosmopolitu gretose ir toki tautininka su su....dais sumaisytu.Sitie mus valdantys kosmopolitai,ir kosmopolitine,jei nepasakyciau riebiau,spauda ir televizija,seniai palaidojo tautiskuma, ir tik apsimeta patriotais,nors yra buvusios komunistines ir kagebistines stervos.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Ir straipsnis ir komentarai visiškai ne į tą pusę nugrybavo.Lietuvos jūrų laivininkystę,visus llaivus bei turtą išvogė kirkiliniai per savo statytinį 2-ąjį laivo mechanikėlį padarytą generaliniu direktoriumi Artūrą Gedgaudą.

darius

darius portretas
klounai, kuria kadetu mokyklas, o savo laivininkystes neturi - jurine valstybe...

Domas

Domas portretas
Taigi,....... kiek daug vagių dar yra laisvėje.... Pradedant gentviliniais liberastais, bolševikiniais kirkiliniais, paksistiniais šikpopierininkais, landsberginiais privatizatoriais, uspaskichininkų penktaja kolona, patyčių šūdžiais valinskininkais, socialpederastais paulauskininkais, puskvailiais kolhoznikiniais karbauskininkais, žaliais žaliūkais gamtos siaubūnais, teisingumo apologetais žemaitaitininkais, visokiais laikinais komitetininkais ir judėjininkais, visais savanaudiais šūdžiais ir t.t.. Tai vilkolakiai galintys išversti kailį bet kur ir bet kada , tik kiekvienas laukia savo progos pavogti ar prihhhvatizuoti. ar vienas kitą pakišti po velįna. Kiek jų yra PUTINO KGB , tų pačiu šiknių užslaptintuose, sąrašuose... Lietuvos žmonės, Kol neatsikratysime jais, kol nesuversime į politinį savartyną, kol nesukišime į negyvenamą salą.......Tol vargsime, Kaip vištos ar žvėreliai sukišti į narvą, ir maitinami atliekomis nuo politinių ir oligarchinių strutūrų gausaus stalo.

Anonimas

Anonimas portretas
kur Gentvilas kuris pirmas pradejo parceliuoti sau sedi lyg niekur nieko seime

Cia

Cia portretas
belikes tik tautiniu vagiu lizdas ir rinkiminiu farsu masina.Amen. GERAI KAD DAUGUMA VERGU TAI JAU SUVOKIA-JUOKIASI IR BEGA IS ISVOGTO,PRASKOLINTO IR PALUKANU KOMTOROSE UZSTATYTO DVARO ....

STT ir FNTT

STT ir FNTT portretas
paklauskit ką reikia sodint. Jie pasakytų. Žino viską. Tik niekas neleidžia skelbti. Konslibsosmafija dengiama daukantynės tebelaiko galus sugniaužus kaip geležinis voras

Taip

Taip portretas
Dedule reike pasodinti!

Klausimėlis

Klausimėlis portretas
Ką konkrečiai reikėtų pasodinti?

Rapolas

Rapolas portretas
Ta visa sutve, kuri suzlugde Lietuvos Laivyna, reikia sodinti ir pasmerkti amziams.

Lietuvos 4 laivynų

Lietuvos 4 laivynų portretas
sunaikinimas nuo pat pradžių buvo didžiausia afera, atnešusi kolosalius nuostolius Valstybei bei Lietuvos piliečiams. Visus kas sugalvojo ir vykdė šią nusikalstamą veiksmą, įskaitant getvila su senaja prixvatizatoriu gauja, masiulį su plėšriaja liberalija ir kitus aferiugas SODINTI IKI GYVOS GALVOS.

Galerijos

Daugiau straipsnių