Uždraudus alkoholio reklamą žiniasklaida prarastų dalį pajamų

  • Teksto dydis:

Seime svarstant galimybę visiškai uždrausti alkoholio reklamą, žiniasklaidą dėl tokio žingsnio galėtų prarasti apie 5-7 mln. eurų pajamų, rašo "Verslo žinios".

"Šiandieninė padėtis neprilygtų metams, kai apribojus TV reklamos laiką kritimas siekė beveik du trečdalius TV reklamos pinigų, tačiau ir dabar tai yra apie 3-5 proc. bendro reklamos biudžeto. Atsižvelgiant į tai, kad visa reklamos rinka po krizės daugelį metų augo vos po kelis procentus ir tik pastaraisiais - 2016 metais skaičiavo kiek didesnį šuolį, tokie praradimai būtų reikšmingi. Nubrauktume kelerių metų reklamos rinkos atsigavimo rezultatą", - tvirtino žiniasklaidos planavimo bendrovės OMD generalinis direktorius Darius Gricius.

Anot jo, po alkoholio reklamos uždraudimo tikėtina, jog žiniasklaida galėtų prarasti apie 5-7 mln. eurų reklamos pajamų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

remiux

remiux portretas
Tai, išeina, kad,- tegu žūva žmonės avarijose, darbuose. Tegu mušasi šeimose. Svarbiau žiniasklaidos pajamos, - ar taip? Manau, tai neturi skatinti reklamą.

Algis

Algis portretas
Tokia cia ta ziniasklaida ,daugiau slamsto ,o ne objektyvios informacijos ,kad uzsidarys ,tai tik i gera

,,,...

,,,... portretas
va tep Gricius is ziniasklaidos visiskai nebenori kovot pries alchogolizma , ir pilstukinio bambalinio myzalo ispardavima , antraip reklama sumazes ,milijardai nuplauks ,o myzalus teks y kanalizacija prarugusius ispylt... o ne tautai sugyrdyt.. zodziu nuostolis ir tiek..
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių