Uostas galėtų mokėti 10-15 mln. eurų dividendus?

  • Teksto dydis:

Klaipėdos uostas už 2011-2012 metais į biudžetą pervedė 10 mln. eurų, tačiau 2013-2015 metais mokesčių mokėtojai iš uosto tegavo trupinius - 253 tūkst. eurų, o 2016 metais įmonė apskritai nesirengia nieko mokėti.

Uosto direkcijos nepriklausomas valdybos narys sako, kad įmonė galėtų išmokėti 10-15 mln. eurų dividendus, rašo "Verslo žinios".

"Mano nuomone, tiek šiais metais, tiek kitais pakaktų lėšų ir 10-15 mln. eurų per metus dividendams mokėti, ir plėtrai finansuoti, ypač jei plėtrai bent perpus būtų pradėta naudotis pigiu ir šiuo metu lengvai prieinamu bankų finansavimu-, -komentavo Klaipėdos uosto valdybos nepriklausomas narys Marius Dvareckas.

Jo teigimu, po 2018 metų dividendų mokėjimo pajėgumas labai priklausytų nuo to, kokios apimties projektų įgyvendinimui pasiruošta ir kokie jie iš tiesų yra pradėti įgyvendinti realybėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gintas Bendžius

Gintas Bendžius portretas
Sistema tokia ,Galėtų mokėti,reiškia pinigai LIETUVAI,bet geriau tarp savų .Taip stabdom emigracija .Valio !

@klaipedosateitis

@klaipedosateitis portretas
Klaipėdos uostas turi būti municipalinis, o ne valstybinis. Tada Klaipėdos miestas valdytų uostą ir išmestų visus Vilniaus statytinius, bei pelną galėtų skirstyti savo nuožiūra. Judėjimas "Klaipėdos Ateitis" tvirtai pasisako už Klaipėdos municipalinį uostą. Ieškokite mūsų facebook'e "Klaipėdos Ateitis"

Jūris

Jūris portretas
Pelnas Klaipėdiečių sveikatos saskaita. Dar iškirs mišką prie naftos tai smirdės dar daugiau. Kiek ten algų gauna tie laimingieji dirbantys uoste , čia kalbu apie paprastus žmogelius ne viršūnes. Kas tai KLAIPĖDAI iš tų pelnų
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių