Ukrainiečiai perima lietuvių darbus: ar verta nerimauti?

Grįžti į straipsnį

naina

naina portretas
Negalvokite ,kad bus didelė nauda iš tų ukrainiečių,tik visą bėdą mūsų darbdaviai lietuvėms moka mažesnius atlyginimus,kad iš ukrainos ir netgi visais 200 €.tai va kokia vertingi atėjūnai.

Pilietis

Pilietis portretas
Ukrainiečiai pabėgs į kitas europos šalis,negalvokite kad jie vergaus Lietuvoje.

Vadakste

Vadakste portretas
Ukrainieciai kaip ir lietuviai bega is savo Tevynes, nes vedama tokia pat politika. nes reikia viska sunaikint kas siejo pramone , darbai su Rusija. Tokia musu ir Ukrainos politikieriu norai, nors skradziai zeme prasmegs , kad tik ne su Rusija.Nesvarbu, kad ES neturi savo naftos, duju, ir kitu zaliavu geriau trigubai mokesim, kentesim , o Rusijai parodysim is ko dyksta kojos , ar me taip lietuvaiciai ir kiti visi Lietuvos pilieciai.Manau, kad pirmi tokia pradzia ir pradejom Lietuva.Kas sedi prie biudzeto pinigu , tai jiems gerai , o kitiems ilgai lauke dar palaukim kol tapsim tikrais ES sajungos pilieciais.Svarbiausia, kad valdzia gerai gyventu ,o mes dar palauksim.Ukrainieciai nedarykit klaidos, nes liksit be tikros Tevynes.Neleiskit niekam griaut jusu gyvenimu.lietuva jau neteko beveik milijono savo tautieciu .Nelipkit ant to pacio greblio , ant kurio uzlipo Lietuva ir jos zmones.

.

.  portretas
Vel eilinis melagingas straipsnis apie furistu algas. Nuo 1.5 iki 3 tukst. Furistas kadencijom valgydamas prasta maista nematydamas seimos ir prisiimdamas visa atsakomybe uzdirba per menesi 6sav europoj, 3sav namuose uzdirbdamas 70 e i diena menesine alga 1400e. Plius nemokamos atostogos, ir alga po mokesciu 430 e. Apie kokius cia pinigus raso.. Ir tai tik yra geroji puse ka cia parasiau. Vekseliai, kuro vagystes aikstelese, visus nuostolius juk kabina ant vairuotojo. Gerai kad gerai. Gali isvaziuoti ir gryzt ne uzdirbes, o pradirbes. O gali ir visai nebegrizti. Cia apie blogiausia.

juozas

juozas portretas
tai ira katastrofa zmones neberinkite verslininku jie jie paprastus zmones isvaro is lietuvos sakydami kad nera kam dirbti nejaugi tik runkelei ir teliko

Lietuvis

Lietuvis portretas
Ne Rusų reike bijoti o Haholu varvarų !

xoxlu pydarai rurina labosrancus

xoxlu  pydarai  rurina  labosrancus portretas
per sikna ,o laukaiciai ,blekaiciai klausia ;- ar verta del to nerimaut......

kauniečiui

kauniečiui portretas
negailėk tų chacholų,geriau gailėk savų

tai kokio velnio jus

tai kokio velnio jus portretas
idarbine ukrainieti lietuvoje issiunciate juos dirbti i kitas salis ir tai jus vadinate Lietuvos ekonomikos pakilimu.

labai bloga politika

labai bloga politika portretas
Labai reikalingi chocholai Lietuvai.......prisiveis kacapų .......

Kaunietis

Kaunietis portretas
svarbu uz 400euru dirbtu.o furistams algu nemoka gaila chaholu

Galerijos

Daugiau straipsnių