Ūkio banko lizingo klientams – INVEGOS lizingo garantija

UAB „Investicijų ir verslo garantijos“ (INVEGA) ir vartotojiško lizingo rinkoje lyderiaujančiai UAB Ūkio banko lizingas pasirašius bendradarbiavimo sutartį dėl lizingo garantijų, Ūkio banko lizingo klientai nuo šiol gali pasinaudoti lizingu naujai gamybinei įrangai ir įrengimams įsigyti su INVEGOS lizingo garantija.

„Džiaugiamės, kad didėja lizingo bendrovių, bendradarbiausiančių su INVEGA, ratas. Siekiame, kad smulkiojo ir vidutinio verslo įmonėms atsivertų daugiau galimybių, leisiančių pagerinti jų verslo finansavimą“, – sako INVEGA generalinis direktorius Audrius Zabotka.

„Savo klientams nuolat siekiame pasiūlyti kuo palankesnes paslaugų sąlygas. Nuo šiol ir verslo įmonės galės per Ūkio banko lizingą dar geresnėmis sąlygomis įsigyti įrangos ar atsinaujinti savo gamybinę bazę, pasinaudodamos INVEGOS garantija. Tikimės, kad tai padrąsins mūsų verslo klientus  aktyviau įgyvendinti investicinius projektus bei skatins verslo plėtrą“, - sakė UAB Ūkio banko lizingo generalinis direktorius Mindaugas Valančius.

Šio bendradarbiavimo su INVEGA dėka Ūkio banko lizingo klientai, lizingo būdu finansuodami investicijas, galės pasinaudoti maksimalia – iki 5 mln. Lt garantija, kurios suma negalės viršyti 60 proc. lizinguojamo turto kainos. Taip pat garantija pasinaudojusios įmonės galės pasinaudoti daliniu lizingo finansavimo palūkanų kompensavimu.

INVEGA įsipareigoja sumokėti lizingo bendrovei pagal suteiktą lizingo garantiją, jei lizingo gavėjo bankroto ar veiklos nutraukimo atveju lizingo bendrovei nepavyko išsiieškoti visos lizingo sumos iš lizinguojamo turto, lizingo gavėjo ir jo pateiktų kitų lizingo sumos grąžinimą užtikrinančių būdų.

Lietuvos bankų asociacijos duomenimis, 2012 m. rugpjūčio 31 d. Ūkio banko lizingas užėmė 63 proc. vartotojiško lizingo rinkos. UAB Ūkio banko lizingas - dukterinė Ūkio banko įmonė, įsteigta 1997 m.


Šiame straipsnyje: Ūkio bankasINVEGA

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių