Ūkio banko griūtis: kas smogė kūju?

Grįžti į straipsnį

klijante

klijante portretas
tikrai ub buvo lankstus,malonu budavo užeiti

o kodel

o kodel portretas
tokio dydžio ir svarbos interviu nepasirašytas autoriaus? neįprasta kažkaip, verčia ieškoti priežasčių..

Vidas

Vidas portretas
Ypatingoji "K.D." nuomonė. O ar vis dar esate Romanovo pavaldiniai? Tada jums kitaip kalbėti negalima. Na , o Vainienė kalba taip , kaip reikia . Juk demokratija;-)

Jis

Jis portretas
Gerbiami Klaipėdos žurnalistai- ar galima būtų taip pat publikuoti ir kitos nuomonės straip0snį kartu palyginimui? O tai dabar šį perskaičius susidaro toks įvaizdis, kad Lietuvoje anarchija ir su konkurentais susitvarkoma kaip banditų 1990m laikais, tik aukštame lygyje.

Medinė tarnaitė

Medinė tarnaitė portretas
Kraupu skaityti. Po kam nuomonė, vainiene? Tarnystė abonentui labai gerai abibūdina šitą veikėją. Lietuvos banko didžiausia klaida, kad nepareikalavo iš ruskelio psichiatro pažymos.

uzas

uzas portretas
Rūta Vainienė, kaip žinia buvusi laisvos rinkos instituto vyr specialistė ir subankrutavusio Ranga IV vieno iš savininkų žmona. Tikrai moka atstovauti stambų kapitalą. Be to kai buvo pagauta išgėrusi prie vairo atsisakė pūsti... Ir tokios kanarėlės nuomonė dabar pateikiama kaip "labai solidi". Gal juokaujat???

.....

..... portretas
Kad ir kaip kas smerktu Vainiene, bet ji pasake tiesa.Nes pas musLietuvos valdzioj sedi didziausi vagys, apgavikai ir banditai, nes jie paprastiems zmoniems neduoda normaliai gyventi.

kiaunė

kiaunė portretas
nemėgstu Vainienės, bet ir šį kartą - kaip pirštu į akį.

samas

samas portretas
Atrodo parašyta įtikinamai. Bet kas iš to? Privalu greta atspausdinti ir kitokią specialisto nuomonę. Tik tada galėsim spręsti.

Jis

Jis portretas
Beja gerbiamieji sensacijų vaikytojai- užteks kurti sąmokslo teorijas ir griauti mūsų valstybės pamatus. Kedys įvykdė linčo teismą- kalta Lietuvos teisėsauga, uždaromi du bankai- kalta Lietuvos finansinė/ekonominė sistema. Ne viskas taip primityvu, kaip stengiamasi parodyti. Jeigu uždarė banką aš pilnai įsitikinęs tam buvo svarių priežąščių kad ir kas kuom beeskaluotu.

Jis

Jis portretas
Beja- gal geriau nukirsti tą daigą, negu jau išsikerojusį krūmą? Kai kas pamiršo sekundės, parex, vakarų bankus. Jiems užsidarius gyventojai net indėlių nesusigrąžino. Manau šiame sektoriuje griežta tvarka yra pagirtinas.

wtf

wtf portretas
Tai man visgi neaišku kas ten sudovanojo 220 mln. buratinui, ar tik ne jūs Lietuvos varguoliai?? Ir kiek padaugėjo voldimoro turtai žlugus jo bankui???

Robertas

Robertas portretas
šlykštu skaityti tokį tendencingą straipsnį. Tikri Romanovo klapčiukai "Klaipėdos" žurnalistai

juventus

juventus portretas
staipsnio neskaiciau bet speciau kad kalti iskrypeliai ??? ane ?:)

u7y

u7y portretas
siauliu bankas reke kad dideles indeliu palukanos ukio banke o tokie neisilaiko,tai dabar paziurejus kad sb palukanos 2proc o ilgiau 2,2 proc,tai palyginus su kitais irgi dideles.tai ka ,reiskia siauliu bankas sekantis.

Zioplys

Zioplys portretas
Neveltui Vainiene ikliuvo policijai girta vairuodam automobili. Si boba vaidina protinga , o is tikruju Gariunuose neissilaikytu. Ar daug 1%? Ziauriai daug. Lietuvai neleido isivesti euro, nes neatitiko 0,1 procento finansu reikalavimo. Kaip parode istorija, o ji niekada nemeluoja,tai buvo teisinga. Jei tada butume isivede eura, siandien Lietuvos skolos butu kelis kartus didesnes, nes komunistai butu prisiplese pigiu paskolu.Verksmas, kad per metus uzdaryti du vagiu bankai ir kelios kredito unijos yra debilizmo virsune. Reikejo laukti,kol vania perpumpuos pinigus i ofsorines vagiu landynes? Kad is kredito uniju ir toliau butu vagiamos desimciu milijonu litu sumos ikeiciant niekini turta? Aciu Dievui cia dar nevisai S. Koreja, nors Lietuvos Bankas ir atsibudo per velai.Interviu kurpejos yra debiles parsidavusios uz nieksu pinigus ir bandancios mulkinti neismanelius. Uz valstybes niekinima sios bobos turetu atsakyti.

pilietis

pilietis portretas
p. Vainiene turi teise isreiksti savo asmenine nuomone ( tik labai saliskai R. Kuodi kritikuoja ). Kas kiek domisi UK, jau pries gera pusmeti buvo iskelta baudziamoji byla uz pinigu ,,plovima, berods 25 mln LT buvo arestuota. Nereikia buti dideliu finansininku ( kaip p. Vainiene ) tereikia paklausti uz koki % galima gauti paskola ir paziureti kokias palukanas moka bankas. Jeigu jos yra beveik tokios pacios- viskas aisku- bankas zlugs ( kaip jis gali isgyventi ) Geriau vengti tokiu banku, koks jis lankstus ar patrauklus ( kaip p. Vainiene minejo savo straipsnyje- KITOKS, SU SAVO STILIUKU )

Arnas

Arnas portretas
Smogė Roma Nova.

gediminas

gediminas portretas
nežinia ar šita ponia taip jau galima tikėti. Ji arši privačios nuosavybės, milijonierių gynėja, o žmogeliai paprasti nelabai jai rūpi. Valstbėje turi būti ir privačios ir valstybinės niuosavybės, kad žmonės turėtų kuo pasikliauti.jau privatininkai ir taip viską apžiojo, kelia kainas, moka vergiškus atlyginimus ir dar jiems mažai, vis deduoja, kai reikia kokiam žmogeliui kokį litą pridėti. Jei ponia tokia gudri, tai ntegul pasiūlo, kaip privačius vokelininkus sutvarkyti. Ar ji nežino, kiek jos ginami privatininkai nusuka nuo valstybės?

akcininkas

akcininkas portretas
visus smulkiuosius Ukio banko akcininkus kvieciu jungtis i grupe ir ginti savo teises teisme. Rasykite i maxsch@km.ru, vienysime jegas.

na

na  portretas
su tokiu emeilu, tai tikrai privienysi...

vito

vito portretas
Viskas normalu,didysis ryklys suryja silpnesnį.Blogiausia,kad turim neįgalu seimą.

Aitvaras

Aitvaras portretas
Bravo Rūta Vainiene.Taip negavo per nagus už Snoro vagystę-patiko,nutarė pavogti Ūkio banką.Kaip sakoma negavo lupti -ko nevogti daugiauKaip išsireiškė pats Vasiliauskas-padorumas šiais laikais nepriimtinas,nagi tam ir pastatytas tas akiniuota išpurtusi bezdžionė,kad vogtų ir palintųsi su jį pastačiusiais.Šiaip tai šlykštu,net juokas ,kad teisiamas Henrikas Daktaras,o banditai trigubai ddidesni net į kaulus negauna.Būtų po Snoro vagystės užploję žmonės kaip kam per stogus-vogti Ūkio banko nebūtų reikėję.

Jo

Jo portretas
geras straisnis.Aciu poniai R.Vainienei uz drasa,uz issakyta nuomone,pateikiant faktus,skaicius.ACIU. P.S "vienas mano,pazystamas,turejo reikalu su buvusiu prokuroru,tapusiu advokatu.Buvo pasiurpe,vietoj to,kad ji gintu jis ji klampino ,"sodino",..." Kaip jus manote,kaip gali "uzdirbti,uzsidirbti" "teisininkai" tape "finansitais,buhalteriais,auditoriais"?Manau straipsnio autore i tai atsake, ... ,vyduri baltos dienos.Ir ka tu "jiems" padarysi?

RM

RM portretas
Vainienei tryda paleido dėl ŪB, atspėkit kodėl.

Dūda

Dūda portretas
Vasiliauskas linksmo būdo Nori pirkti gerą dūdą Sidabrinę, kad blizgėtų, Suraitytą, kad skambėtų. O tokia - brangiai kainuoja Dėl to - bankas bankrutuoja, Dar Audickas audžia mintį Kaip čia kuo daugiau paimti... Pusę šimto tūkstantukų sau kišenėn įsibruko, Kad paklaidžiojo po banką Vis pagrauždamas baranką. Kam jam audituoti, dirbti, Advokatai pasamdyti Ne bet kas - Norkaus draugeliai - Jiems vėl - tūstančių šimteliai. Iš to banko "nemokaus" dar ir Šiauliai pelno gaus. dar Vosyliui nubyrės Gad dar Edzkai kiek pridės... Oi gyvenam Lietuvoje Bankus griauna,emigruojam kas gi liks joje, nu blyn Vasiliauskas iš LAVIN??? Liks dūda visiems visiems - be ponto Užsieny atsidaryt bankkonto...

www

www portretas
jeigu turetume eura tuomet bankai butu isgelbeti stabilumo fondo ir nereiketu bankrotiniti ir apgaudinet zmoniu

vanga

vanga portretas
Orakules Vainienes kompetencija pasimate TV laidoje su Kuodziu, taskas. Suo loja, o karavanas eina...

mopsas

mopsas portretas
o kodėl nėra autoriaus? Gėda prisipažint subinlaižiams? Tada bent užsakymo numerį reik parašyt.

boo

boo portretas
manau kad UB buvo suduotas smugis del to kad Romanovas dare spaudima konservams, kaip visi zinome prezidente palaiko konservus, taip vat ir susikirto interesai grupiu :)

boo

boo portretas
tik vat ydomu kuris bankas sekantis. Ner Lietuvoje banku kurie likviduojami del kazkokios neteisetos veiklos. Manau ner Lietuvoje ir banku kurie nebutu susije su kokiomis nors nusikalstamomis salies ar uzsienio strukturomis, tiesiog del to paties spaudimo arba tiesiog nenorejo kazko isduoti ir tiek . Vienu zodziu tikrai manau kad tiek snoro tiek ub atvejais buvo suinteresuotu grupuociu susidurimai ir tas kas turejo geresnes kortas tas ir laimejo. O cia Vainienes ar Maldeikienes ar paties Kuodzio komentarai tai tik "kaula liaudziai numest" kaip sako kad snoro savininkai ten turta svaiste tai paziurekim kaip gyvena seb ir swed valdantys asmenys :) ir viskas bus aisku :)

jonas

jonas portretas
R.Vainienė tikrai puikia ir tiksliai apibūdino šio ir snoro banko vagystes.

arvys

arvys portretas
Romka vel uzsake straipsnpalaiki savo nuosavame laikrastpalaikije.net juokinga,ka meginama reabilituoti lavona...:)

Linas

Linas portretas
Ka norit sakykit, uzsakytas straipsnis, neuzsakytas...Bet kad LT galima paprastai nuteisti prezidenta (zmoniu isrinkta), uzdaryti privatu banka, pasalinti liudininkus, isteisnti nusikalteli, nuteisti bobute prekiaujancia saulegrazomis... tai iprastas dalykas.

neatsimenu

neatsimenu portretas
kad ta vainienė kada nors, kur nors, apie ką nors yra ką nors teigiamo pasakiusi. Tai apsigimusi pamazgų pylėja.

cizikas

cizikas portretas
nesuprantu kas ta vainiene ,is tuscio i kiaura pilsto ir vaizduoja kad labiau uz visus supranta

tata

tata portretas
ai tas Lietuvos ukio bankas, mafiine struktura,buvo siekiamas tikslas pasipelnyti

klausimas

klausimas portretas
Koks šūdinas turėjo būti vadovavimas bankui , kad milijardą litų prašikt??? Nu bet Novaroma tik praturtėjo, tik kad turtas nepasiekiamas nukentėjusiems...

vilija

vilija portretas
Ir tokie vasiliauskai valdo musu finansinius reikalus? Kur ziuri musu valdzia, kad apleidzia mus tokio rango sukciais?Kaip galima kuo nors pasitiketi?

Galerijos

Daugiau straipsnių