Ūkio banke – indėlių akcija su iškart išmokamomis palūkanomis

Ūkio banke rytoj prasideda indėlių akcija, kuri tęsis iki gegužės 14 d. Jos metu, padėjus terminuotąjį indėlį Ūkio banke terminui iki 24 mėn., palūkanas galima atsiimti iškart.

„Suteikiame klientams galimybę iškart pasinaudoti palūkanomis už savo indėlį ir pasitikti pavasarį su papilnėjusia pinigine. Ši naujoji akcija puikiai papildys šiuo metu Ūkio banke vykstančią velykinę indėlių akciją – siūlome savo klientams dar daugiau galimybių rinktis ir pasinaudoti sau tinkamiausiu indėlio akcijos pasiūlymu“, - sakė Ūkio banko produktų plėtros departamento direktorė Balanda Bradulskienė.

Klientai, kurie Ūkio banko skyriuose arba Eta banke internete padės terminuotąjį indėlį terminui iki 24 mėn., galės iškart atsiimti metines palūkanas, kurios litais siekia net iki 3,3 proc.

Tuo tarpu klientams, kurie nori uždirbti palūkanų ne tik už pradžioje įneštą sumą, bet ir už per mėnesį užaugusias palūkanas, iki balandžio 30 d. siūloma Ūkio banke padėti terminuotąjį indėlį su papildomais privalumais. Šį indėlį galima bet kuriuo metu papildyti bet kokio dydžio papildomais įnašais. Pasinaudojus šia akcija galima uždirbti net iki 4 proc. metinių palūkanų.

Taupymo galimybės Ūkio banke itin lanksčios ir patogios: minimali terminuotojo indėlio suma – vos 200 Lt arba 150 EUR/USD/GBP. Padėti indėlį Ūkio banke galima atvykus į klientų aptarnavimo skyrių arba pasinaudojus elektroninės bankininkystės sistema Eta banku.

Ūkio bankas yra pirmasis komercinis bankas Lietuvoje, jau trečią dešimtmetį teikiantis patikimas paslaugas plačiame nuosavame klientų aptarnavimo tinkle, kurį sudaro beveik 60 padalinių visoje šalyje. Be to, Ūkio banko mokėjimo kortelės aptarnaujamos 270 bendrojo tinklo bankomatų ir 28-uose Lietuvos pašto skyriuose.


Šiame straipsnyje: Ūkio bankas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Nėra ūkio-nereikia ir bankų

Nėra ūkio-nereikia ir bankų portretas
Nu ir kas tos akcijos, jei bankas neatlieka pagrindinių funkcijų. Faktiškai nėra Lietuvos ūkio. Bankai yra našta Lietuvai.

nebedomina

nebedomina portretas
O as tai ruosiuosi emigruoti...

Čiubaka

Čiubaka portretas
O man Romanovas toks patikimas atrodo :)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių