Ūkininkams Lietuva – mažų mokesčių rojus

Grįžti į straipsnį

DENOU

DENOU portretas
Sveiki Ponas ir Ponia Šis pranešimas yra skirtas tiems, kurie yra finansų poreikiai. Jūs esate ypatinga, sąžiningas ir geros pobūdžio.Jūs esate pavargę buvo atmestas Bankų ir jūs manote, kad yra daugiau iš už jus. Jūs turite pajamų, kad gali padėti jums atsirasti jūsų mėnesio mokėjimus?Aš įdėti savo žinioje paskolą įskaitant 1500€ iki 10.000.000€ sąlygos labai paprasta visiems žmonių, kurie gali grąžinti turi, palūkanų norma yra 2%. Aš ne dėvėti dėl paskolos, taip pat draudžia įstatymai.Aš pasiūlyti kreditai per trumpą, vidutinės trukmės ir ilgalaikiai, ir grąžinimo laikotarpis už prieinamą kainą. Tuomet tirpalas yra čia. Dabar prašome Susisiekti su manimi elektroniniu paštu daugiau info: stephanie.denou330@gmail.com. stephanie.denou330@gmail.com stephanie.denou330@gmail.com Dėkojame ir laukiame jūsų el. pašto padėti jums.

Grazu

Grazu portretas
Smagu,kad yra rojus Lieuvoje, tik keista kodel is to rojaus bega zmones? Gal todel , kad nenori buti gyvuliais :) o gal jiem sazine pradeda grauzti , kad per mazai sumoka mokesciu ukininkaudami ir isvaziuoja i miesta dirbti pagal darbo sutartis, taip siekdami labiau savo mokesciais prisideti prie Lietuveles klestejimo!

Kaimietė

Kaimietė portretas
gyvenam kaime ir ūkininkaujame. Esame vid dydžio ūkininkai. Mokesčių sumokame tikrai mažai, nes mažai ir uždirbame. Ir nematau skirtumo-nuo ir taip nuo taip mažo pelno mokėsime 5 ar 15 proc mokesčių. Galbūt tada padės galutinai apsispręsti ir pakeisti veiklą. Vis dažniau kyla mintis bėgti iš kaimo, nes negalime iš savo uždarbio susitaupyti pinigų net atostogoms. kai tuo tarpu mokantys didesnius mokesčius atostogauja užsieno kurortuose.Politikams siūlyčiau agituoti ir kviesti žmones į kaimą vysyti žemės ūkio verslo, nes labai palankios sąlygos - maži mokesčiai. Bet kažkodėl nedaugėja norinčių ūkininkauti tokiomis žvėriškai ar gyvuliškai, kaip čia straipsnyje parašyta, geromis sąlygomis. Panašu, kad kaimai ir toliau mažės. Bet gal ir gerai - valdžia surinks daugiau mokesčių :). Tik bėda nebeturėsime nei tikro pieno, nei tikros mėsos(jaudabar geriausią jautieną eksportuojame vokiečiams, o iš lenkų atsivežame tikrai pigios mėsos). Visas pasaulis remia žemės ūkį, bet Lietuva ne šiam pasauly

Bliamba

Bliamba portretas
Jei toks jau rojus žemdirbiams būtų, tai nebūtų sodininkystė ir daržininkystė Lietuvoje sunaikinta, ir nebūtų nebeįmanoma rasti tikros paukštienos, tikrų kiaušinių, tikros kiaulienos - turiu omeny, ne paukščių ar kiaulių konclageriuose konvejeriniu būdu pagamintos, bet po tikra saulute augusios ir ne koncentratais penėtos. Velniai žino, gal stambiems žemvaldžiams arba daniškiems muilinės kiaulienos fabrikams ir rojus, bet smulkieji jau seniai sužlugdyti, todėl ir ėdam ką ėdam - kiniškas pupeles, kiniškus česnakus, lenkiškus obuolius (tie dar palygint padorūs), danišką mėsą, kuri ne į mėsą, o į muilo drebučius panašesnė, popierinę kukurūzinę duoną... Rojų, blin, atrado!

Rojus kaime

Rojus kaime portretas
Tai kame bėda, šakes į rankas ir pirmyn į kaimą ponai , juk ten laukia mokesčių rojus ir pasakiškas gyvenimas.

Galerijos

Daugiau straipsnių