Tyrimas: maisto produktai brangsta jau antras mėnuo iš eilės

Grįžti į straipsnį

anonimui

anonimui portretas
kaip galejai nezinoti kainu kai i parduotuves ejai ne maisto pirkti o paziureti i tuscias lentynas nebent tau zuvies uodega ir obuoliu sultys 3 litru slojikose buvo baisulinis asortimentas o del vaisiu 2 kart per metus pirkdavai po deze jei spedavai zaliu bananu dar buvo fainai subine valyt su laikrasciu o dzinsus meruodavaisi kaip nusikaltelis laiptineje dar fainai buvo norint tureti supersta ziguli turejai eileje stoveti min. 10 metu ir dar turejai pastoviai lenina garbinti o noredamas telika paziuret galejai nebent klausytis kokia sauni KPSS arba klausytis kaip telikas snypsia fantastiski laikai buvo URA TOVARISCI

Anonimas

Anonimas portretas
Man tai juokinga.Kas nedirba brangsta.O kas dirba nesimato.Jei uzdirbi 400 500 euru.tai ka nesimato kad brangu.Ar norit pameluot kad uzdirbat gerai.Pora stuku euru kaip nieko.Nesibaru koks elektrikas ar santechnikas.Ar kompu taisytojas.Nekalbu kas uzsiima nesvariais darbeliais.O taip tik nepradekim sau meluot.Atejau pamaciau ir nusipirkau.Nebent obuoli1 ar banana 1 stkl.sulciu tai jo.Figura pataisyt.

...

... portretas
Infliacija tai visuotinė VAGYSTĖ, toleruojama valdžios.

Vrt

Vrt portretas
Brangsta tiems kaa nedirba arba neturi didesniu pajamu kas dirba nelabai ir matosi kad kas brangsta kyla alga kyla kainoa tiesiog reikia atsibusti pencijos stabilios kyla centais i metus todel jus ir pastebite.

Kęstas

Kęstas portretas
Maistas brangsta, o mūsų pinigai nueina auksiniams šaukštams. Tyčinis ar netyčinis (kad ir techninis) konfliktas tarp NATO iš vienos pusės ir Rusijos bei Kinijos iš kitos pusės kas tai? "Per iškilmingą Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo minėjimą Seime Kovo 11-osios Akto signataras E. Bičkauskas teigė, kad mažos šalys turi kurti „išmintingą, santūrią, ne nuolankią, bet orią politiką“. Signataras taip pat sakė nenorįs ginčyti skiriamos krašto apsaugai 2 proc. sumos, tačiau, teigė jis, skeptiškai žiūri į avansinius politinius pareiškimus dėl didėsiančių išlaidų ateityje. „Kokios bebūtų tolesnės išlaidos savarankiškos gynybos prasme, jos nesukurs adekvatumo, o todėl, mano požiūriu, jos paprasčiausiai perteklinės (...)

Kęstas

Kęstas portretas
Manau, jog toks procesas - tai tik kaip pasaka be galo (geriausiu atveju), o blogiausiu - veda į tyčinio ar netyčinio (kad ir techninio) konflikto galimybę ir parodo mūsų politikų nepajėgumą ar tiesiog nenorą spręsti susidarančių situacijų politinėmis priemonėmis arba, o tai dar blogiau, tolesnę ir nekintančią politinę kryptį, beje, gal ir netiesiogiai, tačiau skatinant ta kryptimi eiti ir kitus“, - sakė jis." Jei prisiminsime, kad tas E. Bičkausko minimas tyčinis ar netyčinis (kad ir techninis) konfliktas paprasčiausiai reiškia pasaulinį branduolinį karą, kyla klausimas: ką Lietuvos valdžia čia daro ir kam? Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Pilietis

Pilietis portretas
Visko buvo Tarybiniais laikais,užteko visko,buvo sveikesni .

Kaunietis

Kaunietis portretas
Branginkite tą maistą,išmoko valgyti lietuviai,neperka daug,nevalgo daug.Jeigu kas pabrangs,pirksime kitą produktą,baisi čia bėda.Manau maisto tiekėjai turi susirūpinti,nes pabranginus neišpirks ,teks išmesti o tai nuostoliai.Neperku kas Lietuvoje neauga,man nereikia Afrikos ar kitos šalies skanėstų ,užtenka vietinių.

Anonimas

Anonimas portretas
Cia tiems kas pyksta ant sovietu.Tais gerais laikais zinojai atmintinai kainas.Dabar pyderai kiek nori tiek kelia.Atejes galva krapstai.Visko pilna bet ne tau ubage kad ir luzta lentynos.Cia tiems kas skundesi kad nieko nebuvo.Cia LAISVA NEPRIKL.LIETUVA.Gyvenu ir dziaugiuosi nuo maisto brangumo.Dar pries velykas uzdes kiausiniams auksine kaina ir aisku snapsiukui ir tabokai nes uztraukt duma reikia.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Tame ,,praiceryje'' dabuojasi kolchozo ,,profesionalai''.Eilinė užkaimio bobutė žino,kad maisto roduktai brangsta ne du meėnesius,o 30 netų ir pabrango dešimteriopai.

Anonimas

Anonimas portretas
Kaip gali būti?Juk 2019.02.27. žemės ūkio ministras praneša,kad kainų augimas sustabdytas.Matomai jis niekada nebuvo apsipirkti PC.Ir kas dabar melagis?Atrodo ,kad Surplys?Ir ne balandžio 1-ji,ministre,ar ne.?Kas čia dedasi su tais ministrais,Skverneli,kodel jų nesuvaldai?

Bronius

Bronius portretas
Per mėnesį pabrango, per savaitę, dieną.... Palyginkit kainas prieš metus, dar geriau prieš penkis... Va tada tikrasis grožis pasirodys.

uz brangima

uz brangima portretas
tai gerai,lai brangsta,kuo daugiau brangs tuo daugiau lietuviai pirks.Ne garbe pigiai pirkti

ezys

ezys portretas
>>>Kaunas, zinoma nesikankinkite kelkites gyventi i Lietuva ;)

KAUNAS

KAUNAS portretas
LAIKAS VISIEMS EMIGRUOTI IS SIOS SKURDZIOS ASARU PAKALNES.........

tikejimas

tikejimas portretas
saulius sake kad vyriausybe kainu augima pazabojo ir jos deka jis jau nekils bet cia tas pats kaip veryga laimejo kara su gerimu ir vaistais kurie mus nuvarys i kapus

Galerijos

Daugiau straipsnių