Tyrimas: 26 proc. lietuvių neleidžia pinigų savo pomėgiams

  • Teksto dydis:

Daugiau nei ketvirtadalis Lietuvos gyventojų laisvalaikio pomėgiams - užsiėmimams sporto salėje, šokių pamokoms ar teatrams - per mėnesį negali skirti nė cento, o net 24 proc. lietuvių tam išleidžia vos 33 eurus ar mažiau - tokius rezultatus atskleidė Centrinės ir Rytų Europos mastu atlikta finansų grupės "International Personai Finance" klientų apklausa, skelbia "Lietuvos žinios".

Lietuvos gyventojų padėtis iš visų apklaustų europiečių yra geriausia.

Lietuvos smulkiųjų vartojimo kreditų asociacijos teigimu, lietuviai nerizikuoja ir laisvalaikiui bei pramogoms nesiskolina, o jeigu tai ir daro, tai labai retai - kaip dienraščiui sakė asociacijos prezidentas Liutauras Valickas, šie kreditai yra pernelyg brangūs, kad juos žmonės imtų pramogoms ir laisvalaikiui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Priligy

Priligy portretas
Ir nereikia tokiu vaistu gerti laikantis kazkokios tvarkos, pagal grafika. Patogumas tame, kad geri tik kai paciam beda. Pakanka po vartojimo palaukti valanda ir pradeda veikti. Efektyviausiai atitolina ejakuliacija pirmasias tris val nuo veikimo pradzios.

Mantas

Mantas portretas
Jei istvermingumo lovoje neimanoma padidinti pakankamai naturaliai, tai nieko keisto, kad iesai alternatyvu. Man paciam padeda Priligy. Vietoj to, kad tverdavau vos keliasdesimt sekundziu nebaigdamas, dabar galiu mgautis normaliais santykiais neskaiciuojant laiko, uzdelsti tapo zymiai lengviau. Aisku, antroji puse tai ypac vertina :D
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių