Teismas: Ukmergės valdžia šilumos sutartį nutraukė teisėtai

Grįžti į straipsnį

Kęstutis Grinius

Kęstutis Grinius portretas
Kainos aplinkiniuose rajonuose: Širvintai-20,82 , Molėtai-20, 16, Utena-21,1 Ukmergės valdžia giriasi,kad tiekia po beveik 30????Būkite laimingi BEJE MIESTO ENERGIJA , Akmenėje tiekia po 27 cnt. , todėl Ukmergės vartotojai kentėjo ir dar kentės turėdami valdžią, kurios šūkis -kiaulės purvo neieiško

Kęstučiui Griniui

Kęstučiui Griniui portretas
Negražu kitus laikyti runkeliais. Nebent pats esi žemiau runkelio lygio t.y. iš psichiatrinės pasprukęs runkelis. Rašai: “Ukmergės valdžia giriasi,kad tiekia po beveik 30????”. Nutyli po kiek tiekė “miesto energija” bei už ką gavo savivaldybės spyrį į užpakalį ir teismas tam pritarė.

xcv

xcv portretas
kaip nusitraukti sutarti karstam vandeniui, jeigu jo man nereikia? Ar tai neimanoma, jei gyvenu daugiabuty> Bet jeigu man nereikia tos paslaugos, ar negaliu nutraukt sitos sutarties?

KĘSTUTIS GRINIUS

KĘSTUTIS GRINIUS portretas
PRIEŠ NUTRAUKIANT SUTARTĮ MIESTO ENERGIJA TIEKĖ ŠILUMĄ UŽ 25 CNT. IR DAR:TEISMO NUTARTIES ABSURDAI: CITATA: ,,Teismai nustatė, kad Energijos taupymo centras įsipareigojo Ukmergės savivaldybei kasmet sutaupyti ne mažiau kaip 1,243 mln. Litų“ KLAUSIMAS:SUTARTIES PASIRAŠYMO METU ĮMONĖS PAJAMOS SUDARĖ 9 MIL. LITŲ IŠ KURIŲ APIE 5 MIL. BUVO PAJAMOS UŽ DUJAS. TAIGI: AR GALĖJO SAVIVALDYBĖ PAGRĮSTAI TIKĖTIS KASMET SUTAUPYTI 1,243 mln. Litų(IŠ LIKUSIŲ 4 MIL. LITŲ )? BEJE TOKIO ĮSIPAREIGOJIMO NĖRA SUTARTYJE, TAI TĖRA SAVIVALDYBĖS FANTAZIJOS, KURIOS PERKELTOS Į VTEISMO NUTARTĮ!!! PRIMINSIU, KAD PRIEŠ IŠNUOMOJANR ĮMONĘ SAVIVALDYBĖ TEIGĖ , KAD ŠILUMOS KAINA BŪTŲ 13,85 CNT., O IŠNUOMAVO UŽ 12,5 CNT. CITATA: ,,Tačiau rajono savivaldybė nepritarė tokiam investicijų padidėjimui, nes, jos manymu, papildomos 4,522 mln. litų investicijos nesumažins šilumos kainos, priešingai – ją padidins” KLAUSIMAS: NUO KADA INVESTICIJOS (IR DAR IŠ NUOSAVŲ LĖŠŲ, KAIP ĮPAREIGOJA SUTARTIS) MAŽINA ŠILUMOS KAINĄ? PALAUKIME: SAVIVALDYBĖS ĮMONĖ ŽADA INVESTICIJAS. TADA PAŽIŪRĖSIME KAIP JOS MAŽINS KAINAS. CITATA: ,, Teismas pabrėžė, kad Ukmergės rajono savivaldybė iš sutarties su UAB „Miesto energija“ negavo to, ko teisėtai tikėjosi. Be to, nuomos laikotarpiu UAB „Miesto energija“ nudėvėjo išnuomotą šilumos ūkio turtą....“ KLAUSIMAS: JEIGU SAVIVALDYBĖ NELEIDŽIA INVESTUOTI(NES DIDĖS KAINOS),KAIP GALI TURTAS NENUSIDEVĖTI IR JO VERTĖ NEMAŽĖTI? TOKIŲ TEISMO ABSURDŲ PILNA NUTARTIS-KOKS TEISĖJAS (JEIGU TEISĖJAS ŠIĄ NUTARTĮ RAŠĖ) GALĖJO TAI PARAŠYTI?

Galerijos

Daugiau straipsnių