Teismas leido suimtį sukčių, apšvarinusį Seimo narę A.M.Pavilionienę

Vilniaus miesto 3-iasis apylinkės teismas ketvirtadienį leido suimti Alytaus pataisos namuose kalintį nuteistąjį, kuris įtariamas kartu su bendrais iš Seimo narės Aušros Marijos Pavilionienės išviliojęs daugiau nei 21 tūkst. litų.

Teismas patenkino prokuratūros prašymą ir įtariamąjį suėmė trims mėnesiams. Įtariama, kad kalinys buvo pagrindinis nusikaltimo organizatorius. Pareigūnų teigimu, skirti suėmimą nuteistajam tikslinga siekiant atlikti ikiteisminio tyrimo veiksmus.

Pareigūnai ketina tikrinti per kratas rastus mobiliojo ryšio telefonus ir aiškintis, ar nuo kalinių nenukentėjo daugiau žmonių.

Manoma, kad Alytaus pataisos namuose veikė gerai organizuota sukčių gauja.

A.M.Pavilionienei sukčiai aiškino, kad kažkas bando išplauti jos pinigus, todėl, bijodama juos prarasti, moteris padiktavo savo elektroninės bankininkystės prisijungimo duomenis ir kodus.


Šiame straipsnyje: sukčiaipinigaisukčiavimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Keista

Keista portretas
Kaip tai suprasti?Teismas leido suimti Alytuje kalintį nusikaltėlį.Taigi,jis jau suimtas.

cha

cha portretas
va kaip dirba shuniukai,kai seimo zmogu pajudina kas,o jei pensininko santaupas nunesa tai sako,pats kaltas dieduk,kd kvailas esi juk sakem per zinias neuzkibt :D o va Povilioniene kuri net nepajuto to nuostolio tik apgavo iskart viska isaiskino ir sueme net kalini :DDD tokia vat teisybe lietuvoje, taisybe vargsams ir teisybe ponams ;) paskui dar pareigunai stebisi,kd zmones jais nepasitiki ir negerbia ju.

geriau

geriau portretas
arestuokit stankunaite,nes ji buvo sutenere savo dukrai.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių