Teismas buvusiam „Snoro“ vadovui nurodė sumokėti už elektrą

Buvęs banko „Snoras“ valdybos pirmininkas Raimondas Baranauskas ir jo sutuoktinė Sigita Baranauskienė bendrovei „Lesto“ turi sumokėti 5 128,68 Lt skolą, 5 proc. palūkanas už priteistą sumą bei beveik 160 Lt atsiėjusias bylinėjimosi išlaidas, rašo portalas DELFI.lt.

Taip ketvirtadienį nusprendė Vilniaus miesto apylinkės teismas.

Pasak teismo, sutuoktiniams nuo 2011-ųjų lapkričio iki 2012-ųjų birželio buvo išrašytos 8 PVM sąskaitos faktūros pagal apskaitos prietaisų rodmenimis suvartotą elektros energijos kiekį, todėl jie solidariai privalo atsiskaityti su energijos tiekėjais.

Šiuo metu Londono gyvenantys Baranauskai teismo posėdyje nedalyvavo, į jį neatsiuntė ir savo advokato.

Generalinė prokuratūra buvusiems banko akcininkams Vladimirui Antonovui ir R. Baranauskui yra pateikusi įtarimus pasisavinus apie 1,7 mlrd. Lt „Snoro“ turto.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ipas

ipas portretas
europos sajunga .Anglija neisduoda snoro savininku,O jeigu ir neisduos,tada iseitu ,jog lietuviams turi buti visiems atviros durys prasyti vel politinio prieglobscio.Jog lietuvos teisesauga benkartai uzvalde ,tai faktas

Tipo verslininkas

Tipo verslininkas portretas
Tai bent vargšelis, milijonais taškėsi į visas puses, o už elektrą nesusimokėjo. Per daug geri su tokiais tipo verslininkais. Šiaip, jei tai būtų eilinis žmogelis, net teismų neprireiktų, seniai būtų atjungę, arba antstoliais užsiundę.

kada

kada  portretas
ji nusaus?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių