Taksistų godos: kvitų išrašymui neturime laiko

Grįžti į straipsnį

gt

gt portretas
bet tai koks naivumas pas txtus :) galejo ka geriau sugalvot. mikruskes ne tiek aptarnauja zmogu,... :)

seniai laikas

seniai laikas portretas
Na dabar tai mažaraščiai pašokinės...taksistai moka tik vogti o mokesčius tai jau tikrai nenori mokėti ,dar kvitą rašyti tai jau per sunku.

cha cha cha

cha cha cha portretas
o pautus kasytis turi laiko???? geriau sakytu kad rasyti nemoka....

vava

vava portretas
Romas pasistenge penktadieni budamasVMI.Na tos kiečiausios direktorės taksistams tai tikriausiai nereikės išrašinėti...juk jei jokie įstatymai negalioja.

ja

ja portretas
nu jau, nu, jau! nera laiko? O turguje prekiaujantiems mesa yra laiko? dar labiau nera laiko, o ir rankos taukuotos/riebaluotos.Bet is ju tai reikalaujama. Kodel turetu nereikalauti is atksistu? Kas cia per sventos karves?

mmm

mmm portretas
Ar isivaizduojate kiek jie uzdirba ,kad net laiko neturi.

hmm

hmm portretas
siauliuose nespeja tai ka apie kaune kalbeti, tik issoka zmogus ir kitas lipa :DDD cirkas kazkoks. Paruos tuos aparatus ir tegu tik printina tuos cekius tai ir taksistui gerai ir firma soti ir su valzdia bus atsiskaityta

taksistas

taksistas portretas
eikit asilai dar balsuokit uz visas bemoksles valkatas ir nulipe nuo zmonos kvitus rasysit

klaipedos taksistas

klaipedos taksistas portretas
Reikia tik dziaugtis daugiau pinigu bus, sustojai ir rasyk puse valandos kvita kol rasai tegu skaiciukas sukasi tam pasidarykit gera prastova ir rasot, o kodel as savo darbo laika leisti uz dyka taksisto uzdarbis nuo laiko priklauso. As dabar taip ir darysiu pabando pretenzijas pareikst.

Jura

Jura portretas
Kol nereikejo rasyti kvitu-verke kad neturi darbo,dabar jau rekia kad neturi laiko kvituij parasyti,ir kas tuos sukcius taksistus gali suprasti ? Didziausi tinginiai-taksistai.Sedi po kelias valandas kol sulaukia keleivio,o jo sulaukes paskutine skura nuo jo nulupa,seniai laikas ju savivale pazaboti.

Petras pirmasis

Petras pirmasis portretas
KAS NORI DIRBTI,- IESKO PRIEMONIU, KAS NENORI, - PRIEZASCIU...

klientas

klientas portretas
o kur konkrečiai kreiptis jei taksistas ne tik nerašo kvito, bet dar ir neteisingai paskaičiuoja (apgauna). Čia Kaune, buvo atvejis su Eurotaksi, kai apvogė taksistas ir pabėgo. Mašinos numeri turiu

premjeras

premjeras portretas
kazkas dolia gauna uz taksistu nekontroliavima...sostinej dar nieko, bet vilniuj tvarka kaip seime...

Galerijos

Daugiau straipsnių