Sušlubavus sveikatai į vaistinę bėgti nebereikės

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
CHE: "Sušlubavus sveikatai į vaistinę bėgti nebereikės" - 'krematoriumai jūsų lauks ant kiekvieno kampo'.

Kaunas.

Kaunas. portretas
Kaip gali gerti nuo skausmo vaista nenustacius kas yra.Sovietmeciu 25m. sunu iskviesta greitoji suleido nuskausminamus ,nes labai skaudejo pilva ,bloga.Pasirodo buvo apendecitas .Skausma nueme ir jis supuliavo.Net ligoninej nebuvo laisvos operacines praleido dvi paras.Ir ciut neatsisveikino su siuo pasauliu.

rimas

rimas portretas
Kartais paskaitau tokiu janinu ir panasiu kaimieciu komentarus ir galvoju,ar jie buvo kur isvaziave is savo kaimo i pasauly,nes bet ka darytum Lietuvoje kaip Europoje,vis islenda kaimas tamsus ir negatyvus.Daugelyje pasaulio saliu parduotuvese nusipirksi vaistu,net keista,kad tai Lietuvoje nebuvo galima,matyt farmacininku lobistai valdzia papirkinejo.Saunuolis Veryga,esi geriausias ministras nuo 90 metu.

rimas

rimas portretas
Farmacininkai daugiausia pergyvena,kad ju pelnai sumazes,o kad jie sumazintu pakuotes ,tai nekalba.Dabar suskaudo galva,tai pakuoteje tableciu 10 galvu skaudejimui ir vienos negali nusipirkti,moki uz 10.Lenkijoje jau daug metu ir parduotuvese ir degalinese vaistai pardavinejami ir nieks neprisiperka.Prisimenu,kaip burbejo,kad benzino koloneles bankrutuos,jei negales alkoholio pardavineti.Ar nors viena bankrutavo.Seniai reikejo leisti degalinese,nes jos dirba visa nakti,lengva pasiekti.Degalinese reiketu uzdrausti cigaretes pardavineti,sveikesni butumem.

Janina

Janina portretas
DURNIU SPRENDIMAI.MATYT PER KARSTA VASARA ISTIRPO SMEGENYS.neprit

Ar teko girdėt

Ar teko girdėt portretas
Ar teko girdėt,kodėl ūkininkams ES neduoda daugiau pinigú?Nes Lietuvoje per mažos kainos.ČIa-kas skundžiasi kainomis.O jūs pasitikėsit mokslú nebaigusiais degaliniú operatoriais ir parduotuviú kasininkais?Ar jūs neverinate savo sveikatos?

Viktorija

Viktorija portretas
nu labai gerai gal netrukus vaistines gales prekiauti alyva masinoms ir langu plovikliu nekalbant apie benzina bakeliuose. Kodel gi ne- pritrukai - ir paeini i artimiausia vaistine sau.

sena medike

sena medike portretas
pagaliau karta apsisprende,dekui Verygai,tai pirmieji zingsniai refotmu,o jus farmacininkai lokit ir derkit toliau,tokiu nenomalumu ir kainu niekur ner

Xser

Xser portretas
Ka cia bl... skiedzia prisipirks ko nereikia.Visose issivysciuse salyse pardavinejama ir niekas neprisperka ko jam nereikia .Sika i kelnes ,kad sumazes pajamos .

Galerijos

Daugiau straipsnių