Sumos vis auga: katalikų bažnyčiai skirta daugiau nei 1,2 mln. eurų

Grįžti į straipsnį

E. > siaubas

E.  > siaubas portretas
Bažnyčiose meldžiasi žmonės, kad Lietuvoje (ir ne tik ) nebūtų tokių bobučių, katroms reikia pašalpos, kad būtų gerovė, kad valdžia būtų dėmesinga ir dora ir daug daug ką meldžia. Ir už išgijimus meldžiasi, ir už tokių komentatorių, kai tu sveikatą meldžasi, ir sveiką protą. Tad, atsargiau su vertinimais. Beje, kaip laivą pavadinsi, taip jis ir plauks. Taip ir tu, siaube, kaip pasivadinsi virtualiame bendravime, toks ir realiame patapsi.

seržas

seržas portretas
Tipo čia daug? Po 50 centų nuo kiekvieno gyventojo. Matai, 80% katalikų Lietuvoje yra. Visi turėtų mokėti po dešimtinę nuo visų savo pajamų, kaip parašyta Senajame testamente ... Tada bent būtų suprantama, dėl ko rėkauja nepatenkinti ...

Siaubas Jonui

Siaubas Jonui portretas
E - e vyruti, - be įžeidimų gerai? Nervai nelaiko? Sakai pinigingi patriotai finansuodavo bažnyčių statybas? Na ir? Žmogeliai manė kad daro kažką gero ir greičiausiai tikėjosi "po mirties pakliūti į rojų" ir būti "Dievo asmeniškai pagerbti" už tokius "gerus darbus". Idiotai. Bet kuris, norintis paaukoti bažnyčiai geriau apsidairytų savo aplinkoje-kaimynystėje kur tikrai rastų kam padėti savo pinigais. Gal kaimynui kokiam senam, gal kokiai sergančiai močiutei, gal kokios nepasiturinčios bet ne girtuoklių šeimos vaikams. Galų gale tai galima padaryti remiant savo rajono - kaimo-gatvės - bendruomenės iniciatyvas :gal gatvę kam nors reikia išasfaltuoti, gal kam nors reikia pagalbos dėl ligos ir tt. Štai čia yra Tikra ir Gyva investicija savo šalyje, o ne į pastatus skirtus "įrodyti dievo galybę ir savo tikėjimo stiprumą". Tpfu idiotai, negaliu.

...

... portretas
Jeims - ne naujų bažnyčių, jiems - ieškinius už Popiežius pavedimu kryžiuočių sugriautas mūsų pilis, ieškinius už mūsų Tautos patirtas kančias ir kraują! Ir kol ta žala nebus atlyginta - reikia katalikų bažnyčią pas mus paskelbti 'persona non grata'.

bobute

bobute portretas
teks maziau aukoti

chi - juokas

chi - juokas portretas
Gerai religijai dievo pagrindu daryti biznį - jokių mokesčių ir .... už gerą tarnavimą valdžiai dar ir prideda pinigėlių...

Jonas

Jonas portretas
Menkysta tamsta, o ne ''siaubas''. Negi iki šiol negirdėjai, kad daugumos bažnyčių statybas fundavo garsūs, labai žmonių gerbiami valstybių patriotai[pav. Pacai]. Ir kiek gi asmeniškai nuo tamstos ''nuplėšė'' Bažnyčia?

sodoma

sodoma portretas
ir gomora ar dar mazai turto prisi grobe vatikanas kai pensininkai ant skurdo ribos o homopidarams didzausios ismokos ju subiniu propogandai apie kunigu pedofilija patylesim nes visi matom koks /dievas/ mus valdo?.....

Rb

Rb portretas
Jeigu bažnyčia reikalinga tikintiesiems, tai jie patys ir remia. Kodėl valstybė nusprendžia, ko reikia žmonėms.

Siaubas Jonui

Siaubas Jonui portretas
Bažnyčios meno statiniai? Galbūt. 1.O už kieno pinigus? 2. Jeigu ir buvo toks Jėzus Kristus, kiek žinau jis propagavo paprastumą, niekino to meto "dvasininkus" už jų gobšumą, prabangos ir turtų mėgimą ir teigė jog "bažnyčia" visų pirma turi būti žmonių širdyse o ne būti susijusi su prabangiais tikėjimui skirtais pastatais, puošniais dvasininkų rūbais ir tt. Jeigu tamstai kunigas nesako kiek turi duoti pvz už mišias tai tamsta tai vadini "bažnyčios nesikišimu į žmonių gyvenimą"? Katalikų bažnyčia turi būti "nuleista" iki kitų pagrindinių pasaulio religijų įteisintų Lietuvoje lygio, ty: nutraukti finansavimą. Daugelį bažnyčiai priklausančių patalpų (ne bažnyčių) perleisti kitų religijų bendruomenėms. Kunigai ir panašūs dvasininkai turi deklaruoti turtą įrodantį jo kilmę. Galima vardinti toliau, bet manau vargšas Jonas tam prieštaraus toliau. Ar tik Jonas nėra koks kunigas ginantis bažnyčią?

Jonas

Jonas portretas
Gaila vargšelių ,kurie kurie kelia tokį šaršalą. Juk vien meno požiūriu bažnyčios yra vieni gražiausių architektūros kūrinių.Širdį skauda žiūrint kaip nyksta Pažaislio baroko perlas.Kaip atrodytų Lietuvos miestai ir miesteliai be bažnyčių? O dėl kišimosi į valstybės gyvenimą - tai gal kunigai nėra piliečiai? Aš jau gerokai pagyvenęs, tačiau man kunigas niekada nėra nurodęs, kiek aš privalau mokėti už paslaugą.Jūsų žinių šaltinis - VBS [viena boba sakė]

...

... portretas
O vietos inkvizicijos laužams jau numatytos, ar joms įrengti bus DAR pinigų paprašyta?.. ir šiaip - nuo kada Lietuvoje atsirado valstybinė religija, kas čia ant Konstitucijos skersą padėjo?..

SS

SS portretas
IR DAR JIE NENORI MOKETI MOKESCIU KUR TAI GIRDETA

Siaubas

Siaubas  portretas
Katalikų bažnyčia mokesčių nemoka, kišasi į valstybių gyvenimą priimant visokius įstatymus, bruka savo tikėjimą mokyklose, kunigai išpampusiais sprandas važinėja prabangiomis mašinomis, tvirkina vaikus, plėšia žmones kurie užsisakinėja apeigas bažnyčioje IR UŽ VISA TAI BAŽNYČIAI SKIRIAMA DAR DAUGIAU PINIGŲ !! Vyriausybe - suskiai, jūs, ką jūs darot?! Kam jūs švaistot žmonių pinigus? Kam šert pinigais šituos veltėdžius?

Galerijos

Daugiau straipsnių