Sumažėjo nepriteklių patiriančių gyventojų: priežasčių – ne viena

Grįžti į straipsnį

SCIPAKAS.KAU.

SCIPAKAS.KAU. portretas
ISMIRE

Anonimas

Anonimas portretas
Nu jus durniai ir ne kitaip.Cia Lietuvoj visi ipratinti valdzios kad zmones gyventu be pasalpos.Visose turtingose salyse pasalpos mokamos.O tai lengviau zmonems gyvent.Cia kalta Lietuvos valdzia tos prakeiktos seniunijos kur nuslepia pasalpas.

man patinka:))

man patinka:)) portretas
..Nepriteklius skaičiuojamas, įvertinus gyventojų rūpesčius skiriant lėšų būsto nuomai, komunaliniams mokesčiams, kredito įmokoms, savaitės trukmės atostogoms ne namuose, būsto šildymui, mėsai, žuviai ar analogiškam vegetariškam maistui kas antrą dieną, nenumatytoms išlaidoms ir automobiliui, kurio negali įsigyti dėl lėšų stokos.'' BET! foto "gera!!" iejgu ant to foto butu- ..Lietuvos "ministras"- Linas " Kuku(KAKA) Raka.Kakaitis".!!".. uz- ..vidutinė pensija – nuo 287 iki 319 eurų.!!!:)))

tempor

tempor portretas
Žmonės iki 80 metų amžiaus pragyvenimui dar gali užsidirbti ir gyventi be jokių pašalpų

vladas

vladas portretas
Kaip Jūs norite,o aš esu visom keturiom prieš tas pašalpas.Tai tinginių ir veltėdžių dauginimosi veisykla.

TvartelioZinios

TvartelioZinios portretas
Labai dziugu aisku, kad viskas visur didejo, tiktai klausimas: KODEL NEPADIDEJO MAISTO DAVINIU KIEIKIS MAISTO BANKE ????

TvartelioZinios

TvartelioZinios portretas
Yra visiskai nusikrusti kiek procentu sumažėjo nepriteklių patiriančių gyventojų. Problema yra VIENAS VIENINTELIS zmogus patiriantis nepritekliu valstybeje.

Galerijos

Daugiau straipsnių