Triukšmas dėl kainų: kokios jos buvo prieš euro įvedimą?

  • Teksto dydis:

Kilus aštrioms diskusijoms dėl didelių kainų šalies parduotuvėse, Lietuvos statistikos departamentas pateikia pastarųjų trejų metų kovo mėnesio pagrindinių prekių vidutines mažmenines kainas.

Remiantis statistika, matyti, kad nemažos dalies prekių kainos per daug nedidėjo. Dalis kainų nuo 2014-ųjų netgi sumažėjo.

Labiausiai krito pieno produktų kainos, o didžiausias šuolis – vaisių ir daržovių sektoriuje.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Blefas

Blefas portretas
Ką čia rodot 2014 metus, juk stebėjom kaip kainos pamažu kilo prieš įvedant eurą, kad po 2015 euro įvedimo tautai parodytų kaip tiksliai buvo perskaičiuota iš lito į eurus, net komisijos lakstė tikrinti ar teisingu santykiu perskaičiuota, o kad jau iki to kainos buvo pakilę, tai komisijos netikrino. O kad 2016 jau kažkas keliais centais ir atpigo, tai dėl to kad jau našta tapo brangus pirkinių krepšelis ir kai kurių produktų atsisakyta

rasaryte

rasaryte portretas
nu tikrai yra netiesos kadangi esu didele bulviu megeja kaip ir daugelis is musu tai neatsimenu tokiu metu kad bulves virs lito kainuotu 0.50 arba 0.60 lietuvisku centu o dabar su akcija 0.29 centai ka cia raso nesamones zmones zino ka ir uz kiek pirko litais jau mus visai kazkokiais beprociais laiko

taip

taip portretas
Melas o ne straipsnis.Nuo kada kefyra matuojama kilogramais.Ir kur jus matet 200 gramu sviesto pakeliu arba varške po 200 gramu.Straipsni paraše greiciausiai zmogus is menulio.Tamsta gal skrisk atgal cia sapaliojes kainu nesamones.
VISI KOMENTARAI 51

Galerijos

Daugiau straipsnių