Specialistai: didesni mokesčiai turintiems žalingų įpročių - neteisėti

Grįžti į straipsnį

itraukite

itraukite portretas
ir pokerio zaidejus. Tie sedi visa para uz stalo. galimai tunka.

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
Pamiršote ir už orą, ir už oro gadinimą pridėti mokesčius. Kuo toliau tuo gražiau, bet ką norėti, jug čia LIETUVA.

Stebėtojas

Stebėtojas portretas
Padleckiniai rinkėjai išsirinkę prorusiškus ir komuniagas, tikėjosi, kad jų niekas daugiau nebeapmokestins, oi oi, vėl susimovė, eilinį kartą... Su tuo ir sveikinu.

Luka

Luka portretas
Teisėti ar neteisėti įstatymiškai, bet moraliai SUPER reiklalingi.Ir kuo greičiau įvest, mažiau diskutuot. Viešuose renginiuose mes neislankom,bet: Uždust baigiam nuo nikotino, nei namie (nuo kaimyno), nei autobuso stotelėj, nei pajūryj niekur nęįmanoma įkvėpti oro be nikotino. Gelbėkit mus, nerūkančius.

nerukantis

nerukantis portretas
as esu nerukantis, bet buvau (pris ketverius metus) ... mokestis tikrai neteisetas, nes rukantieji susimoka milziniskus akcizus., vyriausybe kiekviena karta keldama akcizus alkoholiui ir tabakui deklaruoja kad tie pinigai bus ksirti medicinai, ivarioms prevencinems programoms ir pan., tai kame problema ?

As uz

As uz   portretas
Kodel as nerukantis, turiu moketi uz brangu rukaliu ir alkocholku gydyma. Kazkas sake apie akciza...Rukantis zmogus sumoka per metus apie 500lt akcizo, o jo gydymas nuo vezio kainuoja 100.000-iu, o dar aplinkiniai nuodijami, nuoruku gatvese renka valytojai...ir t.t. Vokietijoje kiek zinau =yra toks mokestis padidintas sveikatos draudime. Butinai reikia ivesti sita mokesti, kas nesirupina savo sveikata tegu susimoka.

kaunietis

kaunietis portretas
Rukanciam reikia didinti mokescius,nuo ju jau negalima apsiginti.Taciau kaip juos apmokestinti ,jeigu ruko savo namuose,taciau aplinkiniam kenkia.Savo namuose esi neapsaugotas.Pro buto ventiliacijas sklinda cigareciu dumu kvapas,netgi naktimis.Prabundi ir jauti cigareciu kvapa,nuo kurio negali miegoti.Matomai samoningai pucia dumus i ventiliacines angas,kad tektu tiem ,kurie neruko.Ir atrodo zmogus issilavines ,dirba Kauno m. savivaldybeje ,taciau namuose isdarineja nesamones,samoningai kenkia gyventojam ne tik cigareciu dumais bet visokiais kenkianciais veiksmais. Manau ,kad reiktu kreiptis i 24 valandas ,butu idomi laida,pamatytu visa Lietuva, kokie zmones dirba Kauno m. savivaldybeja,kaip gerbia kitus zmones,ir kokio elgesio yra "savu zuliku kompani"... .

Galerijos

Daugiau straipsnių