Specialistai abejoja prekybos centrų boikoto sėkme

  • Teksto dydis:

Prekybininkai įvairiai reaguoja į socialiniuose tinkluose kilusią iniciatyvą, kuria žmonės raginami tris dienas neiti į prekybos centrus. Įvairių pilietinių iniciatyvų imtasi po to, kai socialinėje žiniasklaidoje kilo pasipiktinimas produktų kainomis.

Socialiniuose tinkluose pradėjus piktintis maisto produktų kainomis, susikūrė vieša grupė, kuri ragina žmones gegužės 10-12 dienomis neiti į prekybos centrus ir taip išreikšti savo pasipiktinimą. Prie grupės prisijungė apie 100 tūkst. žmonių, o daugiau kaip 30 tūkst. pažymėjo, jog akcijoje dalyvaus.

Tiesa, viešųjų ryšių specialistai sako, kad neaišku, kiek iš tiesų žmonių dalyvaus, ir ar tokia akcija padarys kokią nors įtaką prekybos tinklams, nes žmonės nusipirks daugiau produktų iš anksto.

Praėjusią savaitę prekybos tinklas "Maxima" pareiškė planuojantis kreiptis į Valstybės saugumo departamentą, nes esą tokių akcijų iniciatoriai galimai dirba nedraugiškoms valstybėms. Tačiau kiek vėliau tokių planų atsisakyta.

Tuo metu ūkininkai, taip pat reaguodami į susidariusią situaciją, antradienį žada nemokamai dalinti pieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NESVAR

NESVAR portretas
sveiki cia tas boikoto akcijia idomus daiktas tik yra tokia problema kad visi savininakai nebepildo parduotuve issivalo sandeli svariai neuzsiveza naujiu prekiu bet jei butu akcijia per puse dienos paskelbia ir taip kokias 3 dienas tai butu blogai . nes pavyzdziui atsivestu naujiu prekiu mesu zuvu kas greit genda ir tada nukentetu per pinigines tie savininkai o kad cia paskelbe pries menesi kad bus tai naudos nera o kad atsiveza ir greitai padaro kad niekas neitu tada nemazai prekiu reiktu nurasyt ir tada pagalvotu savininakai reikia kirsti per pinigine o ne kalbom ir zodziais jie nera durni tie verslininkai jie zino ka reikia daryt bet ir mes nebukime durni zmones. !!!!

Paulius Grytenis

Paulius Grytenis portretas
atsiprasau visu!esu senas,ligotas pIDARS,o jaunais peniais galiu pasimegaut tik pidaru pliaze ir tik vasara....

Paulius Gritenas

Paulius Gritenas portretas
superku jaunu vyru peniu nuotraukas kuo jaunesniu tuo brangiau mokesiu mane susiraskit faceboke
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių