Šokiravo Palangos žvejų įžūlumas

Grįžti į straipsnį

Taip,

Taip, portretas
jei parduotuvese stintos kainuoja 5-7 eurai,tai juodojoj rinkoj privaletu kainuoti ~3 eurai,bet nevirsyti prekybos tinklu kainas.

O,tasai

O,tasai portretas
"Hmmm",ko gero, pats yra tikriausias isgama...

w

w portretas
stintu perkamumu lengva nustatyti vietiniu runkeliu proto likuti

Palangos merui

Palangos merui portretas
Siūlyčiau Palangos merui nueiti ant Palangos tilto, ir pasižiūrėti kaip ten "gerai ir patogiai" jaučiasi žvejai. Jie baigia peiliais išrantyti turėklus, kala visokias vinis ir kablius pritvirtinti savo krepšiams žuvims gaudyti.Žodžiu elgiasi kaip kokie parazitai. Ar jie tikrai sumoka už leidimą žvejoti tiek, kiek kainuos ištaisyti jų padarytą žalą. Ko gero ne. Reikėtų uždrausti žvejybą nuo tilto. Tiltas skirtas žmonių pasivaikščiojimui, o ne verslui.

Ale baisiai

Ale baisiai portretas
smagu vaikščioti po Palanga kai toki čigonai su savo smirdančia žuvim neduoda praeit

Petriukas

Petriukas portretas
Žvejai kaip žvejai-jie "paslaugas" teikia .Bet po Basanke vazineja ir LEXus demonstartyviai stato kas netingi.Kartais net pavojinga atsipalaidavus po "pėsčiųjų" aleja vaikščioti.Kazkodel nei karta nemaciau (bent jau ne vasarą) policijos...

na

na portretas
pagal dabartinį istatymą-TAIP

Pirkejas

Pirkejas portretas
Tai nueini ant pacio tilto ir tiesiogiai is žveju nusiperki žuvies tikrai šviežios

Anonimas

Anonimas portretas
skaitant straipsnį o ypač specialistų išvadas susidaro įspūdis kad kažkas kažką kvailina.Ar specialistų kompetencija yra žemo lygio,ar aukšto lygio kažkieno cinizmas,nes reikalavimai skiriasi nuo to kam jie taikomi.(nors privalomi visiems vienodi)Kaip rašoma straipsnyje,žuvimi galim prekiauti tik turint reikalavimus atitinkančią įrangą,šaldytuvus,leidimus......Tačiau kitiems,pavz.prekiaujantiems žaliu pienu ir pieno produktais(tam tikriems ūkininkams NEREIKIA NIEKO).ir pamėginus įrodyti, kad prekyba neatitinka reikalavimus,stebuklingai atsiranda naujas reglamentas,,Dėl vietiniai rinkai mažais kiekiais gaminamų ir ir tiekiamų gyvulinio maisto produktų veterinarijos reikalavimų patvirtinimoB1-826.( 2017 -12-23 )Pasiskaitykit mieli žvejai .ten sukurpta daug niuansų,daug landų pro kurias pralenda kai kurie ūkininkai,tai jei nekvaili būsit pralysit ir jūs.NESILEISKIT KVAILINAMI SKAITYKIT ĮSTATYMUS IR SVARBIAUSIAI JUOS SUPRASKIT.

Palangiskis

Palangiskis portretas
Basanaviciaus gatve yra GATVE o ne TAKAS ar ALEJA. Pagal istatymus policija galetu bausti ten einancius zmones:D

Rolas

Rolas portretas
Kuo daugiau durniu tuo protingam geriau.greit rukytas meduzas pardavines po 100 uz vieneta!tik straipsni pries tai isplatins ,kad gydo prostata ar dar ka nors.

Mindaugas

Mindaugas portretas
J.Basanavičiaus gatvė nėra skirta vien tik pėstiesiems. Joje yra ribojamas eismas ir ten tuo pat metu yra Gyvenamoji zona

Valkatas

Valkatas portretas
vadinti žvejais per didelė garbė.Aišku kad sukčiai prisipirko PC ar kitose vietose bele ką ir stumia naglu snukiu.Visą tą negarbingą savivalę turėtų užbaigti atitinkamos institucijos kurios rimtai ir konkrečiai pažiūrėtų kur ką ir kaip gavo šie aferistai.

Kai žvejas

Kai žvejas portretas
brangiau parduoda, tai katastrofa, o kai įvairios maximos ir kt. centrai iki 400% antkainį užsideda, tai vsio zakonno.

Jotautas

Jotautas portretas
O jei stintas iš dulkių ištrauki, jos dar skanesnės. Ypač nevalytos.

Pencinykui, kuris nebemąsto.

Pencinykui, kuris nebemąsto.  portretas
Medus stiklainiuose, samagonas iš vynuogių buteliuose, o vaisiai ir daržovės Vakaruose celofane. O pas mus žuvis be jokio įpakavimo atvirai ant dulkių. Pencinyke 67 metų, ar yra skirtumas? Karenas.

Gintautas

Gintautas portretas
Keisti žmonės - piktinasi, kodėl neleidžia apgaudinėti žmones, imant po 7 eurus už gabalėlį žuvies; kodėl neleidžia pardavinėti iš mašinų bagažinių dulkėtos žuvies. Bet, matyt, čia rašinėtojai ir yra tie apgavikai arba jų atžalos. Girdi, nebėra demokratijos iš kitų išlupti pinigėlius.

Orka

Orka portretas
Faktas tas, kad palangiškiai savo neadekvačiom kainom jau net ir besitaškančius pinigais rusus stebina. Jei parduotuvėje 4 eur/kg, iš bagažinės turi būti 3 eur/kg. Logiška? Manyčiau - taip... O jei užrašas rėkia, kad kaina - 7 eur, galima drąsiai klijuoti aniems po raudoną poroloninę klouno nosį...

tik mokėk ir mokėk mokesčius o iškur neidomu

tik  mokėk ir  mokėk      mokesčius       o iškur    neidomu portretas
o tai ką žmogui daryt kaip kitaip pragyvent taip suspaudė ta žmogelį net pakvepuot nebeimanoma jam

Būsimas pencinykas

Būsimas pencinykas  portretas
Teko nemažai keliauti po Europą, daug kur žmonės prekiauja ir iš mašinų, pvz Kroatijoje vos ne prie kiekvieno namo kaime pasidėję staliukus prekiauja medumi, vaisiais, daržovėm ir samagonu iš vynuogių

Hmmm

Hmmm portretas
Kas per šlykštu žmonės iš pavydo tik nesprokit isgamos

emigr@nt

emigr@nt portretas
Ar jums gaila?! Tegu prekiauja! Kodel Lietuvoje reikia viska atimti, uzdrausti, neleisti, sutrukdyti, suvarzyti ir paskui dar uzdeti bauda!

Nul'ė

Nul'ė portretas
Prašykit čekių. Nors mokesčius tie gobšuoliai sumokės :)

Romas

Romas portretas
Mažos stintos yra daug skanesnės, nei didelės. Tik su jomis daugiau vargo kol nuvalai. Bet kai nedidelę stintą gerai iškepi, tai kaip saulėgrąžas valgai, si visais kauliukais. Skanaus.

Galerijos

Daugiau straipsnių