Pritarta „Sodros“ biudžetui: kiek didės pensijos ir mažės jų gavėjų

Grįžti į straipsnį

Mila

Mila portretas
Deve... Deve ... Kada bus tvarka Lietuvoi !!! Kaip išgyventi pensininkųi uz 200-300 Mano manimu kad valdzia visiskai isigimus ir smegines išdžiūvę kad 29 metus ni jokiu gereemu !!! Atsibuskit .... pažiūrėkit ka darosi Lietuvoi !!!

Меla

Меla portretas
Kodel valdzia gauna kitoke pensija, ji turi irgi gavot tokią pensiją kaip ir visi Lietuvos pensininkai. Grybauskaitė gauna 8000 eurų pensiją, o paprastas žmogus išdirbęs 30-40 m. Lietuvos labui gauna 200 - 300 eur. Už tokiuss piniguss tegul valdžia pagyvena.

Lietuvaite

Lietuvaite portretas
Pencijos turi buti ne mazesnes kaip 800 euru, tada zmones gales pragyventi. Kiek galima tyciotis is visa gyvenima pradirbusiu zmoniu.

Alfonsas

Alfonsas portretas
Nesuprantu,ko mes norime.Gal vėl konservų,jie vėl nupjaus,o kiti turės grąžinti-to norime.Skiria blogai,atima blogai?Kaip dirbsime taip gyvensime, ir baikim zyzti.Reikia mažiau išlaidauti,vogti ir mėtiti kur nereikia.o jei išsirinkome valdžia gerbkime ir mylėkime.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Sutinku.Patrupina,kad eidamas balsuoti už tikrai nevertus valdyti,pasirinktume labiausiai apsiskelbusią,bet visiškai pilką būtybę.Visiškas populzmas,o he darbas žmonių labui.

kada atsibusit

kada  atsibusit  portretas
kiek didės dvigubai atims ir niekas to nemato kur maisto nesveikos kainos kyla vaistų kainos nei vienoj šalį tokios nėra baisios kaip LIETUVOJ IR VIS KYLA IR KYLA patrupina kelis centus prieš rinkimus kad runkeliai ir naivuoliai tikėtu o visi kaip avinų banda vaaaliooooo bėgam į rinkimus parduot paskutine LIETUVA o KAD VISI BOIKUOTUOTU RINKIMUS SUSIVIENYTU NEI VIENO NĖRA SUEINA TIK HIMNO GIEDOT KAIP GAIDŽIAI O KAD LANSB SU GRYB PO TO TURI IŠ KO ŠAIPYTIS ŠITO NEI VIENAS NEMATO

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Ģeda dorų tėvų doriems vaikams traukti kąsnį išbedantės gimdytojo burnos.Tuo labiau,kad visos sienos Afrikoj ligi Keiptauno,Amerikoj ligi Aliaskos atviros.Gėdyčiausi,jeigu būtų tokie mano sūnūs.

Zelebumcikui

Zelebumcikui portretas
Mūsų Lietuvoje dorai išauginti vaikai neranda dorai apmokamo darbo ir tos vienišos mamos - pensininkės dar dadeda savo vaikų šeimoms iš savo 150-200Eu.Kad šeimos galėtų bent kažką daugiau savo vaikams nusipirkti

Vyriausybė pamiršo vienišus, arba išsiskyrusius senolius

Vyriausybė pamiršo vienišus, arba išsiskyrusius senolius portretas
Tai gal gerb.Seimas prisimins ką žadėjo vienišiem, kurie nesukurė šeimos, arba yra išsituoke , ir gyvent vienam per sunku bunant pensininkui, tai kaip žadėjo kai kurie seimūnai ir tas pats Kukuraitis, kad galima būtu šitiem senoliam mokėt vienišo žmogaus pensiją, 22 eurus, kaip našlių pensijos.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Galiu ir ,,paaiškinti'' tam ar tai kuo skiriasi našlė-pensininkė nuo našlės išsiskyrusios su nedorėliu vyru ir užauginusios vaikus.Dora išsiskyrusi ir dorai užauginusi vaikus galėtų atsisakyti bet kokios pensijos,nes dori vaikai tikrai pasirūpins,kad jų doram gimdytojui tikrai nieko netruktų.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Nekreipkite dėmesio.Čia kiekvienas idiotas galvoja ęsąs proto bokštas,o ištiesų suskaičiuoti ligi dešimt sugeba tik įtemptai galvodami iš kelinto karto.Tokie individumai galvoja ęsantys politikais,arba mato save ateities politikais.

komentarui "kas ta našlių pensija"

komentarui "kas ta našlių pensija" portretas
Esate visiškas pusprotis,koks dirbti?Našlių pensija mokama išėjus į pensija,jei sutuoktinis miręs ir jei nebuvo išsiskyrę,22 eurai.Nuo kada kretanti močiūtė priimama į darbą,,

o kuo

o kuo portretas
skiriasi našlė ir išsiskyrusi, kuri augino viena vaikus, nes vyras nemokėjo alimentų? Šitiek sumokant į Sodrą gaunama neadekvati pensija, deja.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Visi pensininkai turintys privalomąjį darbo stažą,neatsižvelgiant į jokius vidurius ar buvusio darbo užmokesčius ir turėtų gauti tą jūsų,kaip šuniui numetamą kaulą,358,7 euro.80% pensininkųpensininkų,tame tarpe ir aš,turintis patvirtintą popiergaliais 35 metų darbo stažą,o be popiergalių 50 metų darbonstažą gauname 200-250 eurų.O jūsų sušiktai ,,protingos prognozės'',mums jokios euforijis nekelia.Jūsų 7,8% indeksacija,jokiu būdu nesueina su infliacija ir pagrindinių jaisto produktų brangimu.Todėl ir laukiame to maisto banko išmaldos,kad badu nenudvėstume,varviname seilę,kai Sabonis pilna burna kanda burgerį LIDL-o reklamoje.

senmerges feministes lezbietes

senmerges   feministes  lezbietes  portretas
pries nasliu pensijos skyrima ..... jos vaiku negimde ,jos ju neziurejo ,nemaitino , jos zalio supratimo neturi apie tai......todel jos pries nasliu pensijos skyrima.....

na ...cia vagiu ir aferiugu 28 metus vygdomos

na  ...cia  vagiu ir  aferiugu  28  metus vygdomos portretas
socialines politikos , tautos genocido ,darbo vaisiai , sunaikinot ekonomika, darbo rinka, tauta isvijot, prisirinkot pasaulio siukslynuose babaju ,prachadimcu ,teroristu ,bandiugu ,narkomanu ir iskrypeliu suteiket jiems pilietybe ....dabar laizykites , jie jums dirbs ,jie jums gerove kurs..

nera

nera portretas
Algu ,nera ir mokesciu bei pensiju,uzburtas ratas,jei butu skaiciuojamas kiekvienas euras kur kas isleista panasiai kaip namuose butu kitaip,dabar taskoma i visas puses,kiekviena nauja valdzia ciudinasi kaip ismano,zodziu beviltiska situacija,bet kitur ne geriau,turiu omenyje buvusiose soc salyse,visi vargsta,stena,keikia,gal estai sauniau tvarkosi

Tam NU JO

Tam NU JO portretas
gal galite nurodyti Verygos įstatymo nr, kuriuo įsakoma neguldyti į ligonines ? O kas tuos senukus gydys regionų ligoninėse, jau specialistai ten nevažiuoja dirbti ? Matomai vyr daktaras ir slaugytojos? O lėšų ar gavėjų prognozavimas yra normali praktika, gaila, kad iki šiol yra tiek nesuvokiančių.

Anonimas

Anonimas portretas
Is kurios puses ziuresi,visaip blogai.As manau,kad daugiausia cia kalti patys zmones,ypac zvelgiant i ateiti.Dabar niekas nenori tureti vaiku,gyvena desimtmeciais ir kai sulaukia mazdaug 40 sumasto,kad reiketu.O tada jau kaip pasiseks.Gerai,kad nors viena sugebes pasigimdyti,o ir tas ,vos prakutes,issiunciamas i uzsieni is kur,zinoma,grizti nebenori.Dabar geriau augina sunis,net po kelis,bet ne vaikus.Tai kodel kitu vaikai turi islaikyt tuos,kurie tyciojosi,kad vieni ar kiti zmones augina ne po viena,o kelis vaikus.Kodel per ivairias laidas didziuojamasi tuo,kad vaiku neturi ir nenori.Tai lyg koks prioritetas.Bevaikiai turetu moketi didesnius mokescius,juk jie neturi islaikytiniu,o ir pensijai sukauptu

NU JO

NU JO portretas
Veryga uzdraude guldyti i stacionarus zmones su sirdies ritmo sutrikimu,su pneumonija,o senas zmogus,jei jis gyvena atokiau nuo miesto ar net seniunijos centro,tikrai negaus pagalbos,o tada- neisvengiama baigtis ir pensininku sumazejimas.

Ona

Ona portretas
manau reikia naikinti vienišų mamų pašalpas - nuo skirtingų sugyventinių gimdo vaikus , kad gautų pašalpas , ir galėtų tenkinti savo poreikius - o ką gauna vaikai tokiose šeimose ?Koks jų gyvenimas ?Našlių pensija yra berods 26 eurai - tai dažniausiai yra pensininkai , kurie atidirbę visa gyvenimą ir netekę sutuoktinio gauna tuos apgailėtinus 26 eurus.....Valdžia "pasiskolino " iš pensininkų per krizę pinigų , bet mirus vienam sutuoktiniui - negrąžino skolos ...... apie kokį "tegu eina dirbti " šnekama ?

Dar ne pensininke

Dar ne pensininke portretas
Ar tai jau suplanuota kiek pensininku reikia numarinti,kad liktu maziau nei buvo.Visur trimituojama,kad visuomene sensta,daugeja vyresnio amziaus zmoniu,o cia suplanavo mazesni skaiciu.Kur des kitus?

A-lė

A-lė portretas
Našlių tai 22,7 didžio pensiją, aišku ji mokama labai įdomiai, bet gauna visai seni žmonės, jų tikrai dirbti niekas nepriima.

kas ta našlių pensija ?

kas ta našlių pensija ? portretas
Visiška nesamonė, kurią senai reikia naikinti. tegu eina dirbti.

Galerijos

Daugiau straipsnių