P. Urbšys: vaistinių tinklai daro įtaką Seimui

Grįžti į straipsnį

...

... portretas
Nekuriems būtų geriau Žiegždriuose ilsėtis nei Seime dirbt: gal 5 vaistinių ir pakanka kokiame Bal'bierišky, bet Vilniuje - kiek per mažai: tie 'tinkai' turi įprotį susiliet.

Safyras

Safyras portretas
Kuo daugiau yra konkurentų, tuo labiau išlošia pirkėjas. O kad visi prekybos centrai ar vaistinių tinklai yra tokie nekūrybiški ir galvoja, jog žmogelis renkasi juos pagal spalvą, o ne pagal kainą ar aptarnavimą, tai rodo politikų noras kištis ten, kur nieko nesupranta... Skaičiuoti visi moka savo pajamas ir išlaidas, tačiau blogiausi mokiniai sėdi valdžioje, jei gali siūlyti neapgalvotus įstatymus ir nutarimus. Baudžiami žmonės, padarę smulkų pažeidimą, vietoj paaiškinimo, o valdžioje sėdintys jaučiasi lyg kokie karaliukai, kad jiems nereikia nei atostogų, nei griežto darbo grafiko, nei atsiskaitymo už savo darbo rezultatus...

Aš  portretas
skatinčiau kuo daugiau įvairesnių tinklų.Tegul ateina kad ir rusas su savo pigiom kainom-mes tik išlošim

Saulius

Saulius portretas
Ponų,sėdinčių valdžioje ,norisi paklausti-kada baigsis draudimai? Norite policinės valstybės?Labai patrauklus"batkos" kaimyno pavyzdys?Koks jūsų reikalas kiek bus tų vaistinių?Kiekvieną dieną vis nauji pasiūlymai DRAUSTI! NELEISTI! Vemt verčia.

Galerijos

Daugiau straipsnių