Siūlymą MMA didinti iki 500 eurų Trišalė taryba svarstys vėliau

Grįžti į straipsnį

Lietuvis

Lietuvis portretas
..jau ne emigruoja,o masiškai evakuojasi...

Patriotas

Patriotas portretas
Pritariu kad nereikia skubėti su tuo MMA nuo 500 e,nes dar nespėjo visi darbingi žmonės emigruoti.Taipogi nereikia ir tų pencijų kelti nes dar ne visi jie išmirė.Pirmiausia reikia su alkoholikais ir savižudžiais kovoti.Šnapsą ir virves uždrausti,o visa kita palauks gerb...Valstiečiai.

Anonimas

Anonimas portretas
Tai gal pirmiausiai reikia padidinti algas visur kitur uz kvalifikuota darba? Nes dabar juokinga.. mokslu daktarai gauna po 700eu o nekvalifikuoti gaus po 500eu.

Anonimas

Anonimas portretas
dabar verslininkai menkai daugiau už minimumą temoka būtinai reikia didinti nes dirbame už skurdo algą jau išgyventi neina mažinti visokia pašalpas o didinti atlyginimus žmogus jausis oriai dirbdamas ir galintis išlaikyti šeimą o be to ir tinginiai gal pradės dirbti kai išmokos mažės o atlyginimai didės bus stimulas dirbti jei didės atlyginimai pilnės sodra ir pensijos didės daugiau pirksime ir vėl įvairiomis mokesčių formomis pilnės biudžetas oi kaip bus gerai gerai gerai.....

Petras

Petras portretas
Jokiu būdu negalima didinti MMA ir dar šitiek daug iškarto, užtektu kad iki 400 , ir tai nereikia, tos durnės profsajungos nepagalvoja , o kaip bus su šalies finansais, jeigu tik keltu ir keltu MMA, o paskui vėl grimstumėm į finansinę bedugnę- krizę, kai paskui ir vėl mažintu atlyginimus, ir mažintu ir taip mažas pensijas, labai greit visi pamiršo finansinę krizę. Ir taip jau nebėra lengvatinių 9% PVM , kai dabar jau 21% reikia mokėt, o profsajungos sušiktos nieko daugiau nežino tik MMA didint ir dar šitiek daug vienu metu. Absurdas!

Galerijos

Daugiau straipsnių