Seimo nariams ir valdininkams per trejus metus - 6 mln. litų

Seimo narių ir parlamento kanceliarijos tarnautojų komandiruotėms, pirmininkavimo Europos Sąjungos (ES) Tarybai bei kitų užsienio svečių priėmimo organizavimo paslaugoms pirkti per trejus metus planuojama išleisti apie 6 mln. litų.

Seimo kanceliarija paskelbė parlamentarų ir valdininkų tarnybinių kelionių aptarnavimo ir kitų kelionių agentūrų paslaugų viešąjį pirkimą, rašo „Lietuvos žinios“.

Konkursą laimėjusi įmonė turės pasirūpinti Seimo narių ir valdininkų kelionių oro, vandens transportu, autobusais ir traukiniais bilietais, jų apgyvendinimu viešbučiuose. Taip pat perkamos kelionių agentūrų paslaugos aptarnaujant renginius, susijusius su Lietuvos pirmininkavimu ES Tarybai, ir atvykstančių oficialių delegacijų priėmimo organizavimo paslaugos: viešbučių, viešojo maitinimo įstaigų, išsinuomotinų patalpų rezervavimo, kultūrinių programų organizavimo ir įvairių transporto priemonių nuomos.

„Žinant, kad metinis Seimo biudžetas viršija 60 mln. litų, trejų metų komandiruotėms planuojami 6 mln. litų yra suprantama suma. Geras noras, kad ji nebūtų viršyta, o sutaupytos lėšos grįžtų į valstybės biudžetą“, - sakė Seimo pirmininko pavaduotojas Petras Auštrevičius.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių