Seime – aistros dėl naujos atominės elektrinės

Grįžti į straipsnį

CHA

CHA portretas
ponai, ko nervintis, juk ji bus tik už 15 metų. Anuomet kai Chruščiovas sakė, kad už 15 metų gyvensime komunizme, niekas nesinervino, nes žinojo, kad to tikrai nebus. Ponai, tausokite savo nervų lasteles, nes jaučiate, kad kai kurie iš jūsų Seimą mato paskutinį kartą.

sakyciau

sakyciau portretas
sakyčiau atleisk jierms |Viešpatie nes jie nežino ką daro, bet juk žino ir daro...

Nepritariu

Nepritariu portretas
Nepritariu jokiai atominės statybai kai net patys parlamentarai nežino kiek tai kainuos ir kokia galime turėti naudą. Tuo labiau kai jau šiandien skola siekia 46 milijardus.

ruta

ruta portretas
Na , ar ne idiotai seimo nariai ? Ekonomiskai dar niekas nepaskaiciota , o jie jau pritaria .O SVARBIAUSIA , tai pritaria ES , kuri jei , nusiplaus rankas , ka ir padare del atomines uzdarimo . Ar neatsibodo lipti vel ant to pacio greblio ?VISI dideli projektai Lietuvoje zlugo ir atnese nuostoliu , gal eksperementuokite nuosavame kieme , o cia ne tik jusu , bet ie MUSU Lietuva ! Pirmoj eilei turi buti ivertintas atomines rentabilumas , o ka pasake ES ir kiti , tai tik nesveikiem garbetroskom . Maziau metikite pinigus atomines reklamai , o rupinkites kaip dabar gyventi pilieciams !

Kęstas

Kęstas portretas
Kur strateginis mąstymas? Liūdna žiūrėti į atominės elektrinės šalininkų Lietuvoje nurodomus skaičius. Jie stato elektrinę šešiasdešimt metų laikotarpiui, o statybą pagrindžia šiandienos kainomis ir šių dienų technologijų palyginimu. Nėra jokio tendencijų aptarimo. Kaip keičiasi technologijos? Kur eina kainos? Kaip keičiasi politika, nuo kurios priklauso mūsų gyvenimas? Neturint atsakymų į šiuos klausimus, pradėti tokį brangų projektą yra neatsakinga. Kodėl mes neturime valdžioje strategiškai galvojančių žmonių? Kodėl mūsų ekonomikai ir politikai vadovauja vienadieniai melagiai? Kodėl civilizacijos krizės akivaizdoje leidžiame sumenkinti mūsų valstybę, sukeliant konfliktus su kaimynais dėl niekų, kad tik pakaitintume rinkėjų nacionalizmą šiandien, nekreipdami dėmesio į mirtinas rizikas valstybei rytoj?

gebelsas

gebelsas portretas
referenduma!

Kęstas

Kęstas portretas
Vakariečiai kiekvienam svarbesniam reikalui turi duomenų surinkimo ir ūkinio prognozavimo komandas [1]. Kur mūsų duomenys? Kur mūsų komanda? 1. _...Since then, the jobs data (along with a host of other indicators) have become essential business tools. Most major corporations (and plenty of minor ones) have economic-forecasting teams that use the new data to prepare reports that guide executive decision making. Will enough people buy cars next year to justify a new glass factory for sedan windows? Will they have enough money to go on vacation, and if so, does that mean that soda sales will spike?_ (New York Times, 6-19-12)

Kęstas

Kęstas portretas
Vokiečių namas duoda pakankamai elektros energijos, kad naudoti elektromobilį [1]. O juk mes, lietuviai, esame individualistai. Mums geriau tokius namus. Kam mums rytietiškas atominis slibinas? 1._ Energiemanagement mit Elektroautos Die Rechnung geht aufs Haus Kostenlos tanken - davon träumen Millionen Autofahrer. In Berlin steht ein Haus, das genau das ermöglicht: Es produziert so viel überschüssigen Strom, dass man damit Elektroautos aufladen kann. Von Christoph Stockburger,_

Galerijos

Daugiau straipsnių