Seimas – prieš PVM lengvatos šildymui grąžinimą

Grįžti į straipsnį

Molis

Molis portretas
Kur dingo EU nuostata, kad kiekvienam bute, berods ar nuo 2016m nuostata, turi buti silumos skaiciukai. Tokie kaip yra vandeniuj, kaip yra elektrai, dujom. Kodel sildymas yra sventoji karve, ir visi turim kaip kolhoze moketi " i bendra katila" ?

To apkalta

To apkalta portretas
Is kur tu cia atsiradai iskrypeli?

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu portretas
Ir teisingai, kiek galima tų lengvatų, lyg visi būtume ubagai. Seime turi stengtis kad atlyginimai didėtų, o ne lengvatomis rūpintis.

...

... portretas
Kažkas virtuoziškai manipuliuoja šiuo Seimu siekdama kad Tauta pareikalautų juos išsiskirstyt.

atsakysime kaip dera: plytomis ir akmenimis

atsakysime kaip dera: plytomis ir akmenimis portretas
Už tai mes prieš tokį seimą.

...

... portretas
Tai mokestis BIUDŽETUI, o mokesčių NEREIKIA niekam grąžint, jie tik negaunami. O lengvatiniai mokesčiai galimi TAM kas vadintina pažangi veikla; - teigiama kad Centralizuotas šildymas tai ekologiškai nekenksmingas, ir JEI tai tiesa, tai mažesni mokesčiai paprasčiausiai PRIKLAUSO! Na, o kitaip - kitaip PRIVALU leistis atsijungt nuo tų Šiluminių tinklų - nesant lengvatinio tarifo tai TIK baudžiava, primestinis lažas kai neturi jokių galimybių nei šildytis kada nori, nei bandyt nors ką sutaupyt mažinant tą šildymą.

manau

manau portretas
Turėjo pradėti ne nuo šildymo lengvatos naikinimo, o nuo kitų lengvatų, kurių yra apstu-nuo ūkininkų, nuo viešbučių ir t.t. Bet, kaip visada, apmokestinama vargingiausia gyventojų dalis, paverčiant juos pašalpiniais. Deklaruoja viena, daro kita.Gyventojai neturi lobistų, kurie neštų dėžutes seimūnams su šimtatūkstantinėm "paskolų" sumom. Jei nepanaikins lengvatų šioms verslo grupėms, neišardys šildymo monopolio daugiabučiuose, drįstu manyti, ši kadencija daugeliui bus paskutinė.

klausimas

klausimas portretas
ateme is ubagu lazda ir tarba tuojau ir kelnes numaus ta gandragalviai sugeba puikiai

Anonimas

Anonimas portretas
laikas PVM mažinti viskam iki 18% o antra yra nelygybė kurie perka kurą namų apšildymui tai nuosavi namai maži miesteliai kaimai kas jiems kokį PVM grąžins kodėl daug kas sprendžiama tik miesto gyventojams o ką kaimas juk ten ir taip jau sodybų tuštėjimo metas o kas darė šį straipsnį pasistenk rašyti be klaidų gėda

pensininkai

pensininkai portretas
todel darbo tipo turri seimunai,padare nesamone naikindami lengvata,o tada spres,kad apsisprestu,tai skaitosi gerina gyventoju gyvenima ir su kuo jie ten masto,negi nezino kas gyvena daugiabuciuose.

Galerijos

Daugiau straipsnių