Sąskaitos už šildymą kauniečiams skiriasi net 16 kartų

Grįžti į straipsnį

jo

jo portretas
malonu kad mano kisene palengves tik 17 lt, bet kol nemaciau saskaitos negaliu dziaugtis

skaitrytoja

skaitrytoja portretas
kadangi Lietuvoje valdzia tik tam,kad uzsiima savo portfeliuy gavimu ir dalybomis,tad silumimimkai sau kaipia kapitala nieko ne3investuodami i gyventojus.Raskite dar tokia valstybe pasaulyje,busite racionarizatoriais.Juk kaimu komisija yra tik tam ,kad patvirtintu,ka Sekmokas sumaste,kaip padidint,savo kapitala >Lietuvos runkeliai moka kas didziausiu naglu sumasyta,niekas preis nieka nesiaiskina-nes nera ka aiskinti!Runkeliai vistiek moka!Neaisku ar radiatotius buvo siltas ar ne saskaitos simtines!Valio! Durneliai!o seimunai skirstosi prie lovio potfelius ir saskaitos uz sildyma jiems neidomios,nes tai ne ju reikalas!

Vilkutis

Vilkutis portretas
mano sąskaita bus0,00 nes šildausi dujomis o prie dujinio katilo dar ir šiandien nebuvau priėjusi:))) BIJAU...

santehcnikas

santehcnikas portretas
akivaizdus nesiskaitymas su zmonem ar jie mus laiko nemastanciais gyvuliais ar sie nieksai taip patys suzverejo kad jiems viskas /do lampocki/ kaip sako rusu patarle ir tam nesimato galo vienas kitam vercia atsakomybe o atsakyti nera kam tik jiems duok pinigu. Turbut zmones protestuodami prades degintis bet butu geriau juos pasvilinti tai tik tiek ir belieka......

vladas

vladas portretas
Minėtas pensininkas gaunantis 600 Lt pensiją iš priskaičiuoto 400 Lt mokesčio už šildymą turi mokėti 50 Lt. Visa kita jam kompensuojama. Aišku jeigu turi žemės ar kito nekilnojamo turto - kompensacija netaikoma. Bet tokiu atveju kruopos negresia.

Vladziunia

Vladziunia portretas
Baik iš varganų žmonių tyčiotis. Pamanyk koks turtuolis pasidaro šis žmogelis iš 600 atėmus 50 VIEN TIK UŽ ŠILDYMĄ! O kur kitos paslaugos? Vanduo,elektra, šiukšlių išvežimas, butų ūkio tarnybai juk irgi moka. Kas po to jam lieka? Bent jau aš neįsivaizduoju ką tie žmonės valgos, kai maistas toks brangus ir kokius vaistus jie įperka, kai jie kainuoja beprotiškus pinigus. Kaip tau ranka kyla rašyti tokius komentarus? Ar jie kalti, kad valdžia per tokius bėdžius šelpia monopolistus? Manau kompensacijos tam ir sugalvotos, kad iš biudžeto legaliai perduoti pinigus proteguojamoms įmonėms.

klausimas

klausimas portretas
o kodel visi zmones tyli? Kodel neina i gatves? Jei ir toliau taip tyles, tai kainos kils dar labiau. Jei zmones tyli, vadinasi dar neblogai gyvena. Va panaikintu visas kompensacijas, tada islektu visi i gatves

pirmyn

pirmyn portretas
paskelbkim,kad visas miestas nemokes nereliu saskaitu,tegu svyla padai energetikams!

Baisu

Baisu portretas
Kol Kauna valdys Garbaraviciaus klanas, Kupcinskas su savo chebra,tol kaunieciai bus mulkinami toliau,reikia ta sirsiu lizda isvaikyti,nes jau baisu kokia "mafija" veikia Kauno savivaldybeje.

kauniokas

kauniokas portretas
tie sukos is city serviso tiek kaitino,kad nors ir zymiai veliau pradejo sildyti nei pernai,taciau sugebejo islauzti 15% didesnes saskaitas... ir kiek sakyta buvo,kad prisuktu sildyma,nes bute 24-25 laipsniai karscio,deja... tad kas gali paneigti,kad silumos mazgo priziuretojai is city serviso neturi is to naudos???

studenčiokas

studenčiokas portretas
vagys seime vagys miesto taryboje ar ne laikas visus juos vyt lauk

as

as portretas
silde nenormaliai nakti be anklodes galrjai miegot. Beviltiska padetis su jais leiskit ATSIJUNKT!

666

666 portretas
jei norit kad jūsų gyvenimą kontroliuotu mafija tai gyvenkit taip ir toliau . O sveiko proto žmogus supras kas yra geriau ir ką reik daryt .

rapoliukas

rapoliukas portretas
nusisikt ant musu visai valdziai kaip norit taip egzistuokik svarbu kad jies gerai

jo

jo portretas
sąskaitos už 12dienų įspūdingos juolab kad lauke yra pliusinė temperatūra, kada baigsis plėšikų era, pabodo konservų valdininkija kuri tarnauja šilumininkų klanui, jiems kas jų sąskaitos iš mūsų kišenių pripildytos

na

na portretas
kaip užkaitino net padai svilo anklodės jokios nereikėjo. Bandžiau skambinti, kad prisuktų praskambinau visą dieną neradau jokios teisybės vienas nuo kito, tai išėję tai nebus tai neparėje. Galų gale įjungė atsakiklį. Pasakiau, kad kviesiu televiziją grįžus iš darbo radau prisuktą. Galėjom ir sudegti. Daugiau jei taip bus iš karto visas namas kviesime televiziją. Kažkos absurdas sto-tos jau pernai buvo 700-600 lt. Aplamai tokio nesiskaitymo su žmonėm dar nebuvo. Ką išsirinkom tą ir turim. Jei už dešrigalį rinkėjas paperkamas, negalvojama kaip gyvens. Nors tokiems ne tik dešromis per rinkimus padeda, bet ir šildymus kompensuoja. Ko norėt, o tas kur dirba po nosim....

kauniete

kauniete portretas
dar daugiau balsuokit uz konservatorius ne tik uz sildyma mokesit kosmines saskaitas bet ir patys kelius lopysit

Lietuvos paštas

Lietuvos paštas portretas
Teikiame naują paslaugą - neregistruotų siuntų pradanginimas. Garantija 100%

nonna

nonna portretas
Ne tik neregistruotos siuntos dingsta dingsta registruotos siuntos, noreciau, kad atsilieptu visi zmones , kam siais metais dingo , del lietuvos pasto kaltes siuntos, reikia kreiptis i policija, gal ji priciups kaltininkus?

valdas

valdas portretas
kas liecia Garbaraviciu tai jo vadovavimo laikais Kaunas tikrai mokejo visoje Lietuvoje maziausiai uz sildyma o kaip jis tai bvuvo padares tai jau kita kalba .didziausia jo beda kad jo planuose buvo remontuoti ne tik gatves bet ir ivaziavimus i kiemus o dabar zmones isitikino kad sitie darbai yra reikalingi nes greitu laiku gydytojai neivaziuos i kiemus o gaisrininkai prie namu

VARGSAI KAUNIECIAI.

VARGSAI  KAUNIECIAI. portretas
Patys prisibalsavot uz konservus , o dabar rekiat kaip kokie NEVISPROCIAI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marija

Marija portretas
Na tai ka kaunieciai, pernai buvo mazos saskaitos, kad rinkot konservus? Ko dabar verkiat? Ko norejot, ta ir turit. Vienykites ir agtsijunginekit. Pasidarykit autonominius sildymus, ko laukiat? Siuo metu as uzsieny. Cia sildosi visi tik dujomis, nera jokiu katiliniu, nera jokiu priziuretoju. Mes atskireai pasistae skaitliukus duju ir elektros, kur issiperkam pagal galimybes, gtiek ir moka. Sildomes kada norim ir kiek norim. Vanduo isviso nekainuoja, tik metu gale simbolinis mokestis. Va taip. Iseikit i gatves, v erskit tuos vagis visus, kurie pritariai zmoniu naikinimui. Baisu.

XLX

XLX portretas
Na, pakalbėjote, padejavote ir marš sąskaitų apmokėti ...

REIKIA BURTIS

REIKIA BURTIS  portretas
IR RINKTI PARAŠUS IR NUSIŲSTI Į STRAZBŪRĄ , KAD MĖNESINIO ATLYGINIMO AR PENSIJOS NEUŽTENKA APSIMOKĖTI VIEN UŽ ŠILDYMĄ, ARBA APSIMOKANT DAR UŽ KITAS PAPILDOMAS KOMUNALINES PASLAUGAS , TURIME BADAUTI, NET NELIEKA PINIGŲ APSIMOKĖTI UŽ GYDYMĄ IR VAISTAMS NUSIPIRKTI.

Nedaug mokantis

Nedaug mokantis portretas
Nepaprastai puiki ir labai maloni zinia! Baudziauninkams uz toki balsavima taip ir reikia. Gaila, kad dujos prades pigti, o Kubilius dar suspejo ir SGD terminala pradeti statyti, kurio komunistai nestate vos 20 metu. Maistas irgi brangs ir ubagams ateis galas.

24-ajam

24-ajam portretas
Dziaukis savo balsavimo rezultatais. Matosi is rasybos klaidu, kad esi komunistu violetiniu ir bomzu padermes. Greitai ir uz elektra mokesi brangiausiai pasaulyje.

XOXO

XOXO portretas
Po Nauju metu Darbo partija su socdemais Jums visiems atsius mazas saskaitas.!!! Turekite kantrybes-isrinktieji i Seima jumis pasirupins....

Betta to 26

Betta to 26 portretas
Tamstai siulyciau ismokti bendravimo kulturos, jei nesugebi normaliai reiksti savo mintis , tai geriau patylek!! Neuzgauliok zmoniu be reikalo! Aisku, su tuo nesutiksi, nes tu isivaizduoji save protingu,tai labai klysti-tada kitas variantas-nueik pas psichiatra .......

nepartinis

nepartinis portretas
runkeliai! ko LOJAT kaip pasiute shunys viens ant kito,a?

Nuomone

Nuomone portretas
Kaunieciams vis dar patinka koncervatoriu generolas Kaune Kupcinskas, jei renkate jo partija, tai tada ir neverkite. Arba paverkite Kupcinskui ant peties :)

Senelė

Senelė portretas
Visa gerkle rėkė Vilnius, o skauda Kaunui. Tai jau dėkokime ir toliau tiems dvasios nevaloms.

r

r portretas
Sukileliu pr. uz 50 m2 buta 110 lt. Kas bus toliau, kai prsides tikri salciai?

kaunas

kaunas portretas
jei balsuojate uz konservus ,tai ir bus dideles kainos,baikuottuokit kainas jei neisgali susimoketi,jau butu kainos tampa bevercios ,tai nusipirksit rajone uz 400lt.JUK NERA KO PRARASTI.tik verkiat ,o uz konservus balsuojat.,gaila kad dar per mazos kainos ,juk asilus reikia pamoktri arne kupcinskai.

mes

mes portretas
ko zvieget ,ko norejot ta ir gavot,juk kaunas provincija tapo.

Unitet Kingdom.

Unitet Kingdom. portretas
jei neinat mitinguoti,tai baikotuokit kainas,tegu jima tos bevercius butus,niekas ir taip neperka uz kiek beperdavinetum,gyvenu uzsienyje niekaip negaliu parduoti buto,o uz dyka irgi nesinori perleisti.

Lietuviai labai kantrus zmones

Lietuviai labai kantrus zmones portretas
tokie kantrus, kad jau net slykstu ziuret. Kada gi mes pagaliau stosim i kova su visom sitom nesamonem, ar ir toliau verkslensim ,kaip prisidare i kelnes

SUSIDOMĖJAU

SUSIDOMĖJAU portretas
Susidomėjau, kiek po 10metų Krėvės pr. 87b namo kapitalinis remontas kainuos. LIETUVOJE PASTOVAI LYJA, ...........

Vidas

Vidas portretas
L A N S B E R G I S - L I E T U V A ! ! ! K O M U N I S T Ų P R I Š I K T A ! ! ! Rėkėte iki užkimimo! Ir iki ko nusirėkėte? Ar dabar atsirėksite iki buvusio lygio???

vidmantas

vidmantas portretas
Kaunas yra Kaunas, tai kas kad sildymas yra brangiausias, gatvese daugiausia duobiu, korupcija klesti, Kaunieciams reiketu rengti demonstracijas del koncervatoriu pralaimejimu seimo rinkimuose, nors mes balsu jiems negailejome. Dziaugiuosiu, kad musu mylimiausiai partijai priklauso musu miesto valdymas, jie des visas pastangas islikti valdzioje, o mes padesime. Tegyvuoja amzini koncervatoriai, o mes pakentesime, kencianciam dangus.

jozas

jozas portretas
Viskas liaudziai ,viskas tautai,o kaunieciui-nuogi pautai- pabalsavot uz konservus,o is to tik vieni nervai... kokia valdzia tik bebus,varys visus i kapus!!! o ko jus dar tikejotes???

laima

laima portretas
ai skaiciuoja is lempos

jaja

jaja portretas
tai ir dasigyveno konserviniai dabar verkia ,ot ivare i kampa ,vakare baisu iseiti nes tamsu ,gatves duobetos ,darbu nera , uz sildyma moka daugiausia ,nors dar ir ne sezonas bet ne uz sulerius ibalsavo uz savp gelbetojus o dabar verkia ,/juk ne suleriu palaikytojai o valdzios gelbetoju ,gavo tai ko norejo ,/

darius

darius portretas
Zmones. Juk seniai buvo aisku kad Vyriausybe pramusineja tokias salygas. Kol zmones nesirenovuos savo namu jie brangins sildyma tol kol nebeisgales susimoketi ir bus priverstas renovuotis daugiabucius o tai jau biznis kiek reikia vienam namui renovuoti? MILIJONAI.

Kostas

Kostas portretas
Mano sesers bute dujinis autonominis šildymas (dujinė kolonėlė). Tai už sunaudotas dujas spalio mėnesį valgio gaminimui, vandens pašildymui ir buto šildymui sumokėjo 45 litus. Aš už 55 kv. m. buto centralinį šildymą sumokėjau 150 litų ir 50 litų už 3-jų kubų vandens pašildymą. Daugiau komentarų manau nereikia.

Galerijos

Daugiau straipsnių