S. Povilaitis prisipažino: vien iš dainavimo gyventi yra sunku

Jau šį vakarą LNK laidoje  vedėjai Ugnė, Tomas, Irūna ir Žygimantas sulauks ypatingo svečio. Į studiją atvyko 50-metį scenoje šiemet švenčiantis  legendinis Stasys Povilaitis. Ta proga Ugnė Skonsmanaitė buvo kaip reikiant  pasiruošusi ir maestro įteikė net penkiasdešimt raudonų rožių. Irūna ir Ugnė žinojo: S.Povilaitis – vienas paslaptingiausių Lietuvos atlikėjų. Apie jį sklando gausybė gandų. Taigi „KK2 penktadienio“ vedėjai pasiryžo ištardyti maestro.

Atsipalaidavęs dainininkas vedėjams išpasakojo daugybę niekada negirdėtų istorijų.  Kaip ir iš ko jis gyvena, kokių privilegijų sulaukia, kodėl pusę metų gyvena Palangoje. Kaip pavyko išsaugoti meilę vienintelei moteriai – žmonai Birutei.

„Vien iš dainavimo  nepragyvenčiau. Turėčiau parduoti arba namą Palangoje, arba butą Vilniuje“, - Tomui ir Ugnei atskleis Stasys.  Tačiau maestro nemaloniai nustebs sužinojęs apie  šiemet pakilusius žemės mokesčius! „Maniau, kad KK2 gerų žinių sulauksiu, o čia...“, - išgirdęs apie dar vieną mokestį maestro bus šokiruotas.

Dar vieną akmenį į maestro daržą mestels ir legendinė jo draugė Birutė Dambrauskaitė.  Dainininkė užsimins, kad Povilaitis, su kuriuo ji pažįstama daugybę metų, šiemet jos net  nepakvietė į koncertus.  Kodėl?  Ar jiedu susipyko? Maža to, Birutė šiemet taip pat švenčia savo dainavimo scenoje 50-metį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kiekvienam

Kiekvienam portretas
povilaičiui savi rūpesčiai...

kazys

kazys portretas
Kam idomu klausytis FONOGRAMINES tas pacias nukvakusias dainas
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių