R.Vaitkui referendumo dėl naujos AE iniciatyva kelia nuostabą

Parengiamuosius naujos atominės elektrinės (AE) darbus įgyvendinančios valstybės valdomos bendrovės Visagino atominė elektrinė vadovas Rimantas Vaitkus sako, kad jam kelia nuostabą iniciatyva rengti referendumą dėl naujos AE.

„Aš negaliu už Seimo narius atsakyti, tačiau man yra šiek tiek keistokas toks klausimo kėlimas Seimo lygyje. (... ) Be to, mano manymu, investicijų klausimo, kai dabar galvojama apie tokį projektą, kuris labai didele prasme yra investicijų projektas - daugiau kaip 60 proc. yra užsienio investicijos, klausimo sprendimas referendumo būdu man šiek tiek kelia nuostabą, nes visos iki šiol buvusios energetikos strategijos atominę opciją laikė kaip vieną iš pagrindinių mūsų generavimo opcijų“, - penktadienį žurnalistams sakė R.Vaitkus.


Šiame straipsnyje: atominė elektrinėVisagino AE

NAUJAUSI KOMENTARAI

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Apie kokį seimą kalbama, ar tik ne apie prorusiškos opozicijos, tai nėr ko ir stebėtis.

Valiukas

Valiukas portretas
Referendumas... — taigi čia ne parduotuvė, kur ant lapelių kainos surašytos, ir gali tą prekę su pirštais pačiupinėti. Tie referendumo agitatoriai ir patys gerai nenutuokia, kur čia pliusai, kur minusai. Rėkauja ir tiek. Bent jau pakvietę specialistus paruoštų išsamesnę techno ekonominę studiją.

lietuvis

lietuvis portretas
apie kokia cia investicija postringauja,tai yra didziausia konservatoriu afera,kurie nori nualint Lietuva iki galo,neisdegs jiems sitas triukas,po seimo rinkimu ateje i valdzia socdemai tuos susitarimus anuliuos,o jos kurejai bus patraukti baudziamojon atsakomyben uz padaryta didziule zala Lietuvai,tai pasake pats A.Butkevicius kovo 29 diena per TV3
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių