Renovuotuose daugiabučiuose sutaupoma nevienodai

Grįžti į straipsnį

CHA

CHA portretas
Tas Šriūbas suka uodega. Būtina atlikti renovuotų namų auditą ir nustatyti kiek pinigėlių pasisavinta. O tai vis gyventojai kalti, kad ne tą projektą pasirinko, ne tokias medžiagas naudojo. Dabar jau ir sienos prieš renovaciją kaltos. Baikit, ponai, mulkinti tautą.

666

666 portretas
vykdoma nusikalstama veikla skleidziant mela per informavimo priemones . apie koki dar taupuma cia rasot jei uz ji sumoki pinigus ir jie sugrys gal po 10-15 metu tik kitokia forma . Sumokesi iskart 10-30 tukstanciu o paskiau lauksi 10-15 metu kol kas metai ziemos menesiais jie sugryzines tokia forma kad mokesi maziau . Tik dalis debiloidu nesupranta kad investavus tuos pinigus i versla gali neprarast tu pinigu ir pilnai uzdirbt tam bangesniam pinigui ir dar liks . IR dar debiloidai nesupranta kad sildymas turetu atpgti jei valstybes tarnautojai dirbtu savo darba kaip priklauso ir rupintusi kad firmos kurios tiekia sildyma vygdytu savo isipareigojimus : keistu pasenuses techniologijas , apsiltintu trasas , naudotu pagal paskirti es pinigus kaip ir pinigus gautus uz parduotus tarsos leidimus , spacialiai pasildomas daugiau vanduo nei turetu buti , valstybiniu instituciju langai praviri visa sildymo sezona na ir kitka . Tuo tarpu siai dienai vyksta tik kenkimas neleidziama atsijunkti nuo centralinio sildymo , skleidziamas melas apie taupuma apsiltinus nama nors tikroji nauda tik silumos tiekejui , statybu bendrovems , aferistams kurie padirbineja dokumentus priima baigtus darbus ir apgaudineja zmones , bankams , na ir vienam kitam kuris nori estetiskesnio vaizdo . O tikroji beda jusu tyko , bankai , statybu defektai . Ko pasekoje islosia tik kenkejai kurie nori pakenkti biednam zmogui ikisant ji i skolas su prezidentu ir seimo nariu palaiminimu .

pil

pil portretas
Ar cia tas Sriubenas apie kuri buvo laida per televizija, kad jis turto turi daugiau, nei uzdirba ir ta turta sukapupe, tikriausiai, is otkatu dirbdamas savivaldybeje. Pvz., vienas is tokiu dazu pirkimas miesto fasadu dazymui.

Blogai

Blogai portretas
kai Lietuvoje daug su išbarstytais šriubais. Jiems svarbu vykdyti aferą ir viskas,o kad žmogaus turtas pabrangsta 60 proc.ir vieno kvadratinio metro kainą artinant prie naujai statomų namų kv.metro kainos, turtas (būstas) nuvertėja. Geriau truputį primokėjus pirkti naujos statybos butą negu seną su senu vamzdynu būstą kolchoznamyje.To ir siekia statybininkai-paversti senus būstus nekonkurensingais ir išstumti iš nekilnojamojo turto rinkos.

to blogai

to blogai portretas
to tavo naujo daugiabucio kokybe 100 kartu prastesne nei statyto sovietmeciu statyti nama is silikatiniu blokeliu kurie i save traukia visa dregme aplipdyti juos puta ir isivaizduoti kad gyvena super tobulame name gali tik beprotis priedo uz protu nesuvokiama kaina.

Galerijos

Daugiau straipsnių