Renovacija tebešildo tik Liuksemburgo banką

Grįžti į straipsnį

ponai zurnalistai

ponai zurnalistai portretas
Kazka cia meluojate. Skirtos lesos gali buti laikomos nebent EIB, t.y. Europos investiciju banke, kurio bustine yra Liuksemburge, bet jis nera joks Liuksemburgo bankas, tai visos Europos bankas, plius nera toks beprotiskai pelno siekiantis, kaip eiliniai privatus bankai, o investuojantis i varganu saliu pletros projektus ir uzdirbtus pinigus vel investuojantis i tas pacias salis, o ne issidalinantis dividendu pavidalu ar panasiai, nes tai ES bankas, specialiai sukurtas investiciju i ubagu salis ir ju remimo tikslais!!! Taigi, jei Lietuvos pinigeliai ten guli, tai reiskia, kad Lietuva nepateike pasitikejimo verto projekto, kaip tuos pinigus panaudos, todel bankas laukia projekto, kuris buru patvirtintas Europos Komisijos ar pan., nes be instituciju leidimo lesu taskymui siaip sau negausi. O tuo tarpu tie pinigeliai kaupia procentus irgi Lietuvai. Taigi, Lietuvos valdzia vietoj to, kad gincytusi, kas su kuo turi miegot ir ka lovoj veikt, tegu parengia zmoniska tu lesu panaudojimo projekta!!!

CHA

CHA portretas
Renovacija jau seniai palaidota ministro Kazlausko.

Ypatingieji nusikaltimai

Ypatingieji nusikaltimai portretas
Pinigai visur vienodi, tik Lietuvos seimas juos pavertė šiukšlėmis, planuojant, kad skanesnė svetima duona, gražesni importiniai dėvėti drabužiai arba malonūs svetimi daiktai. Ministrai nesugeba įvertinti savo ekonominio lygio, bet ištiesę rankas į svetimą turtą. Valstybėje turi egzistuoti realūs pinigai, kokybiški ir ekvivalentiški mainai, pagarbūs tarpusavio santykiai. Liuksemburgas turi grąžinti lietuviškus pinigus ir nenuvertinti jų, nesustabdyti ekonomikos.

3-am

3-am portretas
Koks Liuksemburgas, ka cia koiedi> EIB yra ne Liuksemburgo bankas, o tik stovi Liuksemburge, ir jis tuos pinigus ten gavo is ES fondu ir saugo Lietuvai bei uzdirbineja jaiprocentus. Visi ES fondu pinigai salims ismokami per EIB. Beje, jau, kaip suprantu, tie pinigai ten guli beveik 3 metai, jei gerai atsimenu ankstesnius straipsnius. Taigi, jei Lietuva artimiausiu metu nepateiks tinkamo lesu panaudojimo projekto, tie pinigai su visais procentais gris atgal i fomda, o Lietuva ne tik bus gavus spyga, bet dar ir negales prasyt daugiau lesu kita karta, nes jai bus priminta, kad nesugeba skirtu lesu tinkamai pasiimt. Ir nemanykit, kad ES mokesciu moketoju pinigai atiduodami bet kokiem burokam siaip sau taskyt. Jie atiduodami tik jei irodai, kad tinkamai juos panaudosi, o paskui dar patikrinama, ar tikrai panaudojai, kaip zadejai, ir jei randama pazeidimu - turi pinigus grazint ir dar bauda sumoket. Ir atstokit nuo to Liuksemburgo, kuri zurnalistai cia , matyt, tycia smeizia. Liuksemburgas pats turtingas ir dar tai ubagei Lietuvai paskolu duoda ekologiskos energetikos projektams pagal neseniai pasirasyta Lietuvos ir Liuksemburgo bendradarbiavimo sioje srityje sutarti.

rj

rj portretas
ir ko cia stebetis jei LIetuvos valdzioj vien vagys sedi ,tai savaime aisku kad tu pinigu jie neduos

runkelis

runkelis  portretas
Žmonės nebukyt kvaili varo į banką pasiimti kredito, PRAŠAU DARYKIT VELTUI R E N O V A C I J Ą mes sutinkame , o tai kol aš išmokėsiu kredytą ir nudvėsiu

Galerijos

Daugiau straipsnių