Referendumo dėl AE ateities iniciatoriai rinks parašus

Grįžti į straipsnį

666

666 portretas
seniau toks paulauskiukas zaide situo budu ( tipo seima paleist ) o istikro kad seimas isliktu nes tuo paciu klausimu del referendumo galima kreiptis tik po 6 men. ( o balsu kiek reikia aisku nesurinko . beje kiek ten ju rinko tuos balsus ? o dabartis 23 zmogeliukai . tai kada pateiksit informacija kur rinks parasus ir kokiomis dienomis ? taip pat domintu kodel jie nepasiskelbe is anksto kad sudaroma tokia tai asmenu grupe ir norincius praso dalyvauti toje grupeje ? man cia panasu i eiline apgaule . kas tikras kad jie isvis ka rinks o surinke ar tik nesunaikins ?

japonas

japonas portretas
bet baltarusių AES statoma arčiau Vilniaus , bet,, mūsų žalieji''nerengia jokių protestų,referendumų. MATOSI KIENO INTERESAMS ATSTOVAUJA.

gebelsas

gebelsas portretas
skaiciai privaletu butis sumazinti- puse Lietuvos aburigenu vargsta Airijoje...

japone

japone portretas
vaziuok i Baltarusija ir surenk ten referenduma.... Bambuke- prie ko svetimos valstybes ekonominiai dalykai???

T.

T. portretas
Įdomu,kodėl Rusijai taip nepatinka,kad Lietuva nori statyti atominę elektrinę,net gąsdina,kad apstatys Lietuvą iš visų pusių savo atominėmis elektrinėmis?Nejaugi taip rūpinasi Lietuva?!

klausimėlis

klausimėlis portretas
Kiek didysis kaimynas sumokės referendumo rengėjams?

Saunu

Saunu portretas
seniai reikejo to referendumo -tik visiems musu salies pilieciams priklauso spresti -ar statyti ta ,,monstra ,, ar ne / turiu omenyje pavoju ir galingas lesas jo statybai/.Tik naivuolis gali tiketis pigesnes elektros !

Referendumas del referendumo

Referendumas del referendumo portretas
Niekas cia nieko nesirtasys ir niekas nieko nesurunks. O tie,kurie rinks parasus, vietoj parasho gali greiciau gauti i duda bet ne parasho. Zmones pikti kaip zveris o cia su popiergaliais lis i dushe

RUNKELIAI VON I SAVO KAIMUS

RUNKELIAI VON I SAVO KAIMUS portretas
VARYKT TEN IS KUR JUMI SNIECKUS PRIVIEZE I KAUNA! VON NAKUI IS VILNIAUS, KAUNO IR KLAIPEDOS!CEMODAN-VOKZAL-KAIMAI

klausimas tik vienas

klausimas tik vienas portretas
ką veikia Valstybės saugumo departamentas, kad neišpurto tokių parašų rengėjų ir neišsiaiškina, kas tikrieji tokių priešiškų Lietuvai akcijų užsakovai, kokia to kenkėjiškumo kaina ir nesusodina kenkėjų už grotų už valstybės išdavimą?

hm

hm portretas
norėčiau žinoti visas tų 'rinkėjų " pavardes ir ar Balsys jau iš anksto buvo prikabintas Grybauskaitei, kad galėtų vykdyti savo kenkėjišką veiklą, tik kažkodėl per anksti apsišvietė?

KANSARAS

KANSARAS portretas
Kritikuoti lengva!!o jus argumentuokite kam ta atomine reikalinga?? jeigu turtingos salys ir tos pradeda atsisakyti

maša

maša portretas
jei turėsim elektrinę ir 1kwh. kaina bus pvz.1lt.,tai rusiška elektra kainuos pigiau pvz, 0,9lt,o jei neturėsim elektrinės,tai rusiška elektra kainuos 10lt,kas jiems uždraus nustatyti norimą kainą. Taigi ponai referendščikai geriau padarykit referendumą dėl seimo nario algos,čia tai visi specialistai,o ne apie energetiką,kurios patys neišmanot.

juras

juras portretas
jei nestatysim atominės ,tai vis tiek pirksim atominėj el. padarytą energija iš baltarusių ar rusų,kurios stovės dar blogesnėse vietose negu Ignalinos ir šersim rusišką ar baltarusišką diktatūrą.

butent

butent portretas
mastantys ir pasirasys uz referenduma. Lietuvai butina prisijungti prie europos energetines sistemos tinklu per Svedija ar Lenkija, o nestatyti atomine ir klausyti pasaku apie busimos AE pagaminto kw kaina-17cnt. Jeigu ir butu tokia savikaina, tai vartotojas moketu 1.70lt, nes tai butu Lietuviskos realijos. Pvz turime dabar naftos perdirbimo imone Lietuvoje, bet kuras bramgiausias is visu aplinkiniu kaimyniu ir t.t.

Taškas

Taškas portretas
Jokio skirtumo kokia elektros kaina, noriu, kad Lietuvoje būtų darbo vietų, energetiškai nepriklausoma ir mokėti savo šaliai o ne svetimiems.

to Taškas

to  Taškas portretas
aisku, amerikos pirdziams jokio skirtumo kokia kaina...

AJ

AJ portretas
Dalyvaukim referendume! Pareiškim savo nuomone nesvarbu kokia ji be būtų. Jei mes Lietuviai turim šansą padėti savo tėvynei tai - referendumas. Jei tauta susivienytu, surinktu pirmus reikiamus parašus, subalsuotu referendume, ji( tauta) suprastu kad ji pajėgi pati spręsti savo tėvynės problemas o ne išrinktieji. Išrinktuosius tauta renka kas 4 metus, o tuo laiku tarp rinkimų, išrinktieji atskiria mus nuo valstybės valdymo, kol ateina nauja dekada ir prasideda naujas teatras.4 metus išrinktieji naudojasi savo privilegijom, kraunasi atsargas sau ir tik sau... juos stimuliuoja ne tautos lūkesčiai o stmbios bendrovės, povandeninės srovės,lobistai ir nešvarūs pinigai...Ar dažnas Lietuvis, toks kaip tu, pasigirs tokia valia ir stiprybe, kad atsispirt tokiems gundymams...;]]??? Todėl jei suvoki tai teisingai, turi suprasti, kad yra vienintelis kelias objektyviam ir teisingam sprendimui priimti tai - referendumas.Kuo daugiau žmonių tai suvoks ir prisidės prie tiesioginio valstybės valdymo, tuo greičiau t mūsų maža šalis taps tokia kokią męs ją norime matyti ir joje gyventi. LIETUVOS ŽMONĖS!SUSIVIENYKIM!KURKIME SAVO ATEITĮ PATYS! JEI NE DABAR? TAI KIEK DAR LAUKSIM? Referendumas - visuotinis šalies, regiono ar valstybės piliečių apklausos būdas balsuojant dėl tam tikro klausimo patvirtinimo ar atmetimo. Referendumas gali būti rengiamas dėl konstitucijos pakeitimo ar patvirtinimo, išrinktojo atstovo atšaukimo, ar dėl kitų vidaus politikos klausimų. Referendumas dėl teritorinio apsisprendimo vadinamas plebiscitu. Taika! ;]

Bukapročiai turtuoliai

Bukapročiai turtuoliai portretas
Išsirinkę liaudies seimą, su juo žengsime į laimę. Jau gana jums ponavot, ir ant sprando žmonėms jot.

malpa

malpa portretas
ir serzi nes savo uzdaryta

Kaunas

Kaunas portretas
jei mūsų VSD nesivaikytų čečėnų, gal turėtų laiko pasidomėti, kas stengiasi iškasti duobę nepriklausomai šalies energetikai.

Galerijos

Daugiau straipsnių