Referendumą dėl AE prezidentas V.Adamkus vadina nesąmone

Grįžti į straipsnį

USA

USA portretas
usa n-tojo regiono gamtosaugininks, dirbes valstybin idarba usa, bet nakvodaves lietuvoje(net Siauliuose), tiesa temija. "Nesamone"

nu ir aferistai valdzioje

nu ir aferistai valdzioje portretas
tauta sako STOP AE

nuomone

nuomone portretas
'' tapkiniui '' visada tautos nuomone buvo '' nesamone ''... taip skant ... nes pats jis vadovavosi tik viena - JAV Valstybes Departamento nuomone ?

JA

JA portretas
Aišku, kad nesąmonė, nes jis tik patariamasis. Kad ir kokie bus rezultatai, vyriausybė darys savo sprendimus. Patarimas yra ne įsakymas.

issigimelis tapke

issigimelis tapke portretas
kai nustips tas kgbistas bus didele svente!

dzukas

dzukas portretas
Ji tik liaudziai ilgai reikia islaikyti , otaip is jo jokios naudos -laikas nuo laiko padrumscia vandeni .

gal

gal portretas
pigiau paleist esama.Vistiek niekaip nesugeba uzdarit...

arvys

arvys portretas
Prezidentas apsoliuciai teisus,o jei referendumas bus neigiams tai isivaizduokite kokie laimingi bus ruskiai su belikais.ju planas tokiu atveju bus ivykdytas ir jie sves pergale,gales toliau is musu tyciotis ir kita karta zinos ,kad labai lengva paveikkti musu lochelius jiems naudinga linkme

NEWS

NEWS portretas
STOP... KOMPLEKSINEI KORUPCIJAI !!! ................................................. PRANEŠAME LIETUVOS TAUTAI , kad Antikorupcinės Konstitucinės Partijos tikslai yra kovoti prieš valstybinę, politinę ir teisėtvarkos korupciją: padedant Generalinei prokuratūrai , LR STT, LR FNTT , OPERATYVIAI ATSKLEISTI FINANSINIUS NUSIKALTIMUS, kurie MUS APVOGĖ ir NUSKURDINO. Garbūs Lietuvos piliečiai, ir sąžiningieji verslininkai ! ............................................................... PRAŠOME OPERATYVIAI PRANEŠTI APIE ES , ir LT PINIGŲ PLOVIMĄ. To ko nepadarė ”susigyvenusios „ vietinės prokuratūros, policija STT, FNTT, mes tai padarysime, jei Jūs be emocijų, galite pateikti 60 % įrodymus, faktus ir aplinkybes sekančiai: : № 1. Pinigų plovimą per FIKTYVIUS PROJEKTUS ! № 2. Per TYČINIUS BANKROTUS ! № 3. Per Merus, Savivaldybių administracijas patvirtinant UŽAUKŠTINTĄ KONKURSO ar projekto KAINĄ. № 4. LR Atominės elektrinės, ir LR Dujų terminalo statybos neskaidrumus № 5. LR politinių partijų, ir jų ministrų korumpuotas sferas. ............................................. ANTIKORUPCINĖS KONSTITUCINĖS PARTIJOS, Partijos ir Prezidiumo pirmininkas, Žemaitijos prezidentas Justinas BURBA .370 641-08001

jurate

jurate portretas
tai nesupratau kojis stebisi ,kad zmones savo nuomone issakys ,ar ka ??juk nesam durni kad noretum etos elektrines..as pries ..noriu gyventi ramiai..

aisku

aisku portretas
kad pats Adamkus yra nesamone,tai kaip ten vistik buvo su tais Mazeikiais?ponas Adamkau,a??

Copy

Copy portretas
Ot naujiena, Fermeris visada atstovavo ne Lietuvos, bet jankių interesus, o jankiai dėlk AE turi didelius interesus.

     portretas
Referendumui Taip. Ponas Adamkau, kodėl uždarėte veikusią Ignalinos AE? Į jos saugimą Jūsų valdžia sukišote 1 milijardą Lietuvos žmonių pinigų. Kodėl uždarydami Ignalinos AE Jūsų Briuselis ir Jūs pats negalvojote nekalbėjote apie energetinę nepriklausomybę nuo Rusijos. O be to, šiandiena Ignaljnos AE uždaryta, elektra šviečia , reiškia galime gyventi ir be naujos AE. Pritariu referendumui ir tikiuosi, kad Lietuvos piliačiai bus sąmoningi ir užkirs kelia valdžios korupcijai per naujos AE statybą. Mes visi PRIEŠ AE statybą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!

simas

simas portretas
palikit dieduka ramibej ko prie jo lendat.

Copy

Copy portretas
Po pirmosios V.Adamkaus kadencijos paaiškėjo, kad 1994–2003 metais iš Prezidentūros dingo šimtai dokumentų su etiketėmis „konfidencialiai“, „visiškai slaptai“. Juose – informacija apie privatizuojamas bendroves, energetiką, bankus, žiniasklaidą, ginkluotę. Tai pranešė nušalintasis Prezidentas R.Paksas. Prezidentūros komisija nustatė, kad iš 175 pradangintų dokumentų V.Adamkaus patarėjai negrąžino apie 150: Egidijus Meilūnas – 72, Rytis Muraška – 35, Albinas Januška – 16. Jie teisinosi slaptus dokumentus naikinę, nors įstatymas tai griežtai reglamentuoja. Šio tyrimo išvados perduotos Valstybės saugumui, tačiau slaptus raštus pradanginusiems patarėjams net nebuvo atimti leidimai susipažinti su valstybės paslaptimis.

ragana

ragana portretas
Nuoširdžiai siūlau šitam seneliui ,ne-ne seneliui,o seniui-melstis ir atgailauti už padarytas baisias nuodėmes Lietuvai,kol dar protelis nesuminkštėjęs galutinai ir dar prisimena poterius.

jau esam apsijuokę

jau esam apsijuokę portretas
mes jau apsijuokėme prieš pasaulį išrinkdami prezidentu dvigubą agentą....

RM

RM portretas
Čia ir kvailiui turi būti aišku, kad nesąmonė. o kam nereikia strateginių objektų Lietuvai, tai viskas aišku kas kam dirba, apie apkvailintą liaudį geriau patylėsim.

Robertas

Robertas portretas
Kaip bebutu gaila , teritorija jau yra . Butu neismintinga tuo nepasinaudoti . Pramoninkai gali paliudyti , kad jie buvo labiau konkurentabilus , kai energetika buvo pigesne . Uztenka atsisakyti AE ir birzoje soktels kainos i virsu , o ir atsinaujinanti energija labai kelia kainas del savo nerentabilumo be valstybes dotaciju . Kam referendumas labiausiai reikalingas yra aisku .

Valys

Valys portretas
Dabar referendumas apie AE. O rytoj gal referendumas dėl 1520 mm geležinkelio vėžės pločio, gal pakeisti. Poryt balsuosime —, gal reikia važiuoti kaire kelio puse, kaip Anglijoje.

Nesąmonės

Nesąmonės portretas
ir dujų kainos -trečdaliu brangesnės nei Vokietijoje ar kt.ES valstybėse,ir nepadoriai iškeltos šildymo,elektros kainos. Ir ką?

Adamkui

Adamkui portretas
Manau, kad Adamkus šneka nesąmones. Tik tauta privalo spręsti tokius svarbius klausimus.

3X

3X portretas
Nebūkit naivūs elektros kainai, ar atsiras AE ar neatsiras, neturės. Nes palūkanas reikės mokėti, kaupti uždarymo fondą, atidirbusio kuro saugyklą taip pat reikės pastatyti. O kur dar pinigai nuplauti įvairiems interesams. Taigi jei Lietuva pradės statyti AE, tai mes baudžiavoje gyvensim ir toliau. O verslininkai kurie šneka, kad padidės konkurentingumas, tai nesamonė. Jei atpigo miltai, tai ar atpigo kada duona? Pažiūrėkit kokia kaina elektrai biržoje, o kiek mes mokam. Juo labiau, kad kilovatvalandės pagaminimo kaina prilygsta kainai elektros biržoje.

kestas

kestas portretas
šį punktą tikrai turi spręsti ne liaudis , o profesionalūs specialistai, kurie apdoroti gali kas dabar vyksta energetikoje - kokią padėtį turime ir turėsime po 20 metų. Mes liaudis dažnai valdomi apsišaukėlių politikų, o kai kurie tų politikų yra rusų nupirkti, taigi nuotaika paduodama pagal rašomas natas.

To ragana

To ragana portretas
Kol to "senelio" protelis suminkštės, tai tavo protelis, jei jo kada turėjai, netiks net durnynui. Nepriims jie tavęs, nes jau šiandien viršiji maksimalią leidžiamą durnyne durnumo ribą. Gydykis namuose.

gediminas

gediminas portretas
„Tokia nesąmonė skelbti referendumą apie elektrinės statymą ar nestatymą. Tai pasityčiojimas iš tautos ir iš viso tokį klausimą kelti referendume kaip rekomendacinį. O jeigu tauta nuspręs – nestatyti, o Vyriausybė nuspręs – statyti?“ - žurnalistams sakė V.Adamkus, Nesamone yra tai, kuomet kalbi apie tai ko nezinai, bet tamsta zinai, todel Tautai nusikaltai!!!!!!!!!!!!!!!

Toras

Toras portretas
Iš vis jokių referendumų nereikia. Žmonės turi mokėti mokesčius, o ne nuomonę reikšti. Kas čia bus, jeigu tauta turės nuomonę. Kažkokia demokratija gali atsitikti. O tada tai bus.

dzukas

dzukas portretas
Tai liaudis islaiko ta darmajeda , tai ji ir turi spresti .

Gyvenimo normos

Gyvenimo normos portretas
Bestruktūrinė, beidėjinė, beformė valdymo formacija yra nepageidaujama Lietuvai. Šiuo metu svarbus - lygybės klausimas, nes iki šio laiko visi Lietuvos žmonės buvo lygiateisiai ir už viską atsakingi. Tokiais niekais tikrai niekas neužsiima. Viskas buvo daroma taip, kaip yra būtina ir reikalinga. Už Ignalinos elektrinę taip pat yra atsakingi asmenys ir visi žino, kad jie padarys viską, nes taip jau priimta Lietuvoje.

viktoras

viktoras portretas
PREZIDENTA Adamku mes vadinam nesamone.....

Galerijos

Daugiau straipsnių