R.Baranausko ir V.Antonovo bylą Londono teismas nagrinės gegužę

Londono Vestminsterio magistratų teismas, nagrinėdamas buvusių nacionalizuoto ir bankrutavusio banko „Snoras“ pagrindinių akcininkų Raimondo Baranausko ir ruso Vladimiro Antonovo ekstradicijos į Lietuvą bylą, nusrendė, kad kitas teismo posėdis bus gegužės 8 d.

„Kitas posėdis numatytas gegužės 8 dieną“, - BNS sakė teismo tarptautinių ryšių biuro atstovas.

Portalas tiesa.com praneša, kad byvo nagrinėjimo pradžia užsitęsė dėl “Wikileaks” įkūrėjo Juliano Assange’o ekstradicijos į Švediją bylos. Ją nagrinėja Aukščiausis JK teismas. J.Assange‘o byla svarbi tuo, kad Aukščiausias teismas išaiškins ekstradicijos į kitas ES šalis procedūras. Aukščiausio teismo sprendimo dėl J.Assange‘o bylos laukiama iki balandžio 20 d.

Tada kaltintojas R.Baranausko ir V.Antonovo byloje pateiks medžiagą teismui remiantis anksčiau minėtu sprendimu.

Patys R.Baranauskas ir V.Antonovas teismo posėdyje ketvirtadienį nedalyvavo. Jiems atstovavo advokatai.

Buvę „Snoro“ banko vadovai Lietuvoje pripažinti įtariamaisiais dėl turto pasisavinimo stambiu mastu, dokumentų klastojimo, o R. Baranauskas - ir dėl apgaulingo buhalterinės apskaitos tvarkymo, piktnaudžiavimo tarnybine padėtimi.

R. Baranausko ir V. Antonovo ekstradicijos byla Londone nagrinėjama nuo 2011 metų lapkričio pabaigos, patys įtariamieji nesutinka būti perduoti Lietuvai. Londone jie buvo suimti pagal Lietuvos išduotą Europos arešto orderį. Jie turi nuolat registruotis policijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ger

ger portretas
"akciniu Baranausko ir ruso..." :-))) akciniu, daskiniu, dumbliniu,pipiriniu,kopustiniu... :-) raso kaip klounai is kaimo nedamokyti. O gal klounai ir raso...?

Išdavikai

Išdavikai portretas
Visi ponai išsigandę, Hitlerio šalin išmauna. Auksą čemodanan krauna, pragyvenimą ten gauna.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių