R. Meilutytės triumfas buitinės technikos pardavėjams kainuos iki 0,5 mln. litų

  • Teksto dydis:

Puikus Rūtos Meilutytės pasirodymas Pasaulio plaukimo čempionate leis daliai lietuvių džiaugtis nemokama buitine technika. Po dviejų rekordų pagerinimo 100 proc. nuolaidą „Samsung“ buitinę techniką įsigijusiems pirkėjams žadėjęs prekybos tinklas „Technorama“ jau rengiasi grąžinti pinigus, rašo portalas delfi.lt.

„Technoramos“ atstovė spaudai Janina Sabaitė-Melnikovienė sakė, kad preliminariais skaičiavimais, per visą akcijos laikotarpį buitinės technikos nupirkta už beveik 0,5 mln. Lt.

„Rezultatai nebuvo labai įspūdingi, bet iš esmės esame patenkinti. Tokias akcijas esame pasirengę organizuoti ir ateityje", - sakė ji.

Prekybos tinklas žadėjo 100 proc. nuolaidą, jei bent viena Lietuvos plaukikė pagerins pasaulio rekordą 50 m ir 100 m plaukimo krūtine rungtyse arba bent vieną kurios kitos plaukimo rungties rekordą.

Paskambinus į vieną iš prekybos tinklo parduotuvių, konsultantė paaiškino, kad norint susigrąžinti pinigus reikia į parduotuvę atnešti pirkimo čekį, pateikti asmens tapatybės kortelę ir užpildyti prašymą. Pinigus žadama pervesti iki rugpjūčio 26 d.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

yhhh

 yhhh portretas
ogogogo!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių