R. Karbauskis: man labiau rūpi žmogaus gyvybė, o ne verslininko bankrotas

  • Teksto dydis:

Reaguodama į aktualijas, LNK laida „Valanda su Rūta“ keičia šio vakaro temą. Eterį pasieks šiandien nufilmuota laida apie tai, kad po naujų alkoholio draudimų verslininkai grasina kelti kainas arba emigruoti su visu verslu.

Jau netrukus Lietuvą atkeliaus vasara – atostogų, kelionių ir, žinoma, lietuviško pajūrio sezonas. Tautinio poilsio mėgėjai jau dabar skaičiuoja, kiek reikės turėti pinigų, kad galėtų savaitėlę kitą praleisti prie jūros. Tačiau verslininkai atšauna – kainos didės ir tai pajus visi.

„Kaip mums nedidinti kainų, kai valdžia kelia akcizus alkoholiui, didina minimalią algą, o mokesčiai didėja kone kas mėnesį“, – šį ketvirtadienio vakarą 19.30 val. LNK televizijos laidoje „Valanda su Rūta” piktinsis pajūrio verslininkai.

Laidoje dalyvavęs Valstiečių ir žaliųjų sąjungos lyderis Ramūnas Karbauskis atšauna – jam nė motais verslininkų aimanos, esą jie visai negalvoja apie didžiausią Lietuvos problemą – alkoholizmą.

Man svarbiau, kad nuo kepenų cirozės nemirs bent vienas žmogus, negu kad subankrutuos koks nors verslininkas.

„Mes privalome mažinti alkoholio prieinamumą ir man svarbiau, kad nuo kepenų cirozės nemirs bent vienas žmogus, negu kad subankrutuos koks nors verslininkas“, – sako Ramūnas Karbauskis. Politikas tikino, kad neverta lietuvių šviesti ar mokyti gerti kultūringai, nes mes ne ispanai, kurie nuo seno turi alkoholio vartojimo kultūrą.

Valdžios užmojais mažinti alkoholio prieinamumą piktinosi kavinę Klaipėdoje atidaręs buvęs sunkiaatletis Ramūnas Vyšniauskas. Anot sportininko, mes gyvename laisvoje demokratinėje visuomenėje, todėl turėtume teisę rinktis, kiek ir kada norime išgerti. „Pamatysite, kaip lietuviai masiškai važiuos pirkti alaus į Lenkiją ar net Latviją, o Palangos paplūdimyje pardavėjai pardavinės čeburekus ir latvišką alkoholį“, – R. Vyšniauskui pritarė kiti pajūrio verslininkai.

Ketvirtadienio vakarą laidoje „Valanda su Rūta” – arši Valstiečių ir žaliųjų sąjungos lyderio R. Karbauskio ir Lietuvos verslininkų akistata ir liūdnos prognozės, kokios kainos mūsų laukia Lietuvos kurortuose: salotos nuo 10 iki 15 Eur (arba nuo 35 iki 52 Lt), jautienos kepsnys – 28 Eur arba (96,60 Lt), makaronai su sūriu – 13 eur (arba beveik 45 Lt), ledų desertas 6 Eur – beveik 21 Lt, ir tai dar ne pabaiga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Apstinentas

Apstinentas portretas
Karbauskai. pradiek. Galvoti. su galva jaigu. dar. lasas proto ira.

taigi

taigi portretas
Tai verslininkas ne zmogus? Tada Karbauskis irgi ne zmogus

Pán Julius Becker

Pán Julius Becker portretas
Sveiki Aš esu ponas Julius Becker. patikima paskolos skolintojas Ar jums reikia asmeninės ar verslo paskolą? Reikia paskolą dėl įvairių kitiems tikslams? Jei taip, susisiekite su mumis. Siūlome didžiausią paskolą 50000 eurų 100 milijonų 10000 eurų, 5 000 000 000.dollars, eurais svarų. @ 3% fiksuota palūkanų norma už 1-20 metų laikotarpiui. Mes suteikiame trijų mėnesių lengvatinis laikotarpis Prieš Mėnesinė įmoka prasideda. Taigi, jei jus domina, prašome Kontaktą mumis elektroniniu pašto adresu: (juliusbeckerfinancialhelp@gmail.com) perdirbimui. Laukiu jūsų atsakymo. Geriausi linkėjimai, Julius Becker
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių