Prieš balsavimą dėl AE prezidentė kalbės su opozicija

Grįžti į straipsnį

666

666 portretas
eis maldaut kad neatrodytu prie čiukčias apsijuokusi kartu su sekmoku

Pinokis

Pinokis portretas
Aišku, kad privalo kalbėtis, nes opozicija atėjusi į valdžią gali tuos projektus sustabdyti. Jeigu stabdyti nesiruošia, tai kam dabar kritikuoti Kubilių, nes tuomet jis viską daro teisingai. Dveijų tiesų būti negali.

Kęstas

Kęstas portretas
Ar panelė Grybauskaitė turi idėjų, kur laikysime tūkstančius metų radioaktyvias atliekas ir kas už tai mokės? O gal, kaip senai komunistei, jai pastatysim mauzoliejų, ir ji ten gulės bei saugos? Bet ar garantuota, kad ji pajėgs atsikelti ir gasdinti vaikus, reikalui esant?

Antanina

Antanina portretas
Prezidentė pasitiki partija Tvarka ir teisingumas.

tt

tt portretas
V. Mazuronis manau rytoj nepraleis progos pas prezidentę viešėdamas, pasakyti apie konservatorių vykdomą neefektyvią ir neaišku ar skaidrią veiklą dėl VAE statybos.

uz teisinguma

uz teisinguma portretas
Sekančiuose rinkimuose balsuosiu už Tvarkos ir teisingumo partiją, nes tik šita partija yra socialiai labiausiai atsakinga visos visuomenės atžvilgiu ir tikiu, kad VAEdarbai bus atlikti greičiau ir taupiau.

sis tas

sis tas portretas
Bent jau prezidentė kalbasi su opozicija, kai valdantieji nemato ir negirdi nei opozicijos nei visuomenės nuomonės.

Marta

Marta portretas
Tarp opozicijos taip pat yra geru specialistu. Bronius Cicenas yra visu pripazintas ir gerai zinomas energetikas-silumininkas

vytautas

vytautas portretas
Dėl atominės elektrinės statybos pradžioje viskas buvo nuspręsta. Seną uždarom, statom naują. Esu įsitikinęs, kad naujos jau nebepastatys,- pinigai iššvaistyti. Tvarkos ir Teisingumo reikia.

Galerijos

Daugiau straipsnių