Prezidentė siūlo atverti žiniasklaidai Registrų centro istorinius duomenis

Grįžti į straipsnį

Inž.dr. Jonas Pakutinskas.

Inž.dr. Jonas Pakutinskas. portretas
Didžiai gerbiama LR Prezidentė D.GRYBAUSKAITĖ 2019 m.birželio 11d.10 val. LR Seime skaitys pranešimą apie per 20 metų atliktą darba. 2019m. birželio 10 d. 21.00 val.LRT forume buvo aptarta ši tematika.Be jokios abejonės Jos darbe svarbiausi yra užsienio politikos klausimai.Tai ir buvo nagrinėta.Tačiau Didžiai Gerbiama Prezidente savo darbe labai didelį dėmesi kreipia ir vidaus politikos klausimams.Labai gaila,kad LRT forumo dalyviai visai neužsiminė apie Jos darbus LR vidaus politikoje,ypač apie atliktus svarbius darbus pertvarkant VĮ Registrų centrą,kuris tvarko šalies nekilnojamąjį turtą ir atlieka kitus svarbius darbus.Tikiu,kad tie klausimai bus paliesti LR Seime skaitomane Jos pranešime,nes LR prezidentūra ,drauge su LR vyriausybe,LR susisiekimo ministerija,LR ekonomikos ir inovacijų ministerija,LR finansu ministerija , VĮ Registrų centru ir kitomis įstaigomis daug padarė,kad naujai pertvarkyti ir teisingai spresti tuos užsisenėjusius klausimus.

'Magnolija'

'Magnolija' portretas
geriau atvert KGB arhyva.

Gal seniai buvo laikas

Gal seniai buvo laikas portretas
Didziajai daugumai lietuviu labai idomu suzinoti,kas buvo tie zmones,kurie kitus siuntinejo i kalejimus,tremti,iskundinejo KGB,kas tie zmones kurie dirbo kgb ir nuolat kviete zmones,kuriu seimose buvo kunigas,isbeges karo metu i uzsieni giminaitis,isvezti artimieji,o jau kad knaisiojosi po rinkimu sarasus , tai ko jie ten ieskodavo.Kodel net keliems metams po nepriklausomybes nebuvo galima is archyvo,o ten buvo ir kgb atskiras padalinys archyve,gauti pazymos apie tureta turta,paimtas zemes .Kokia cia gali buti paslaptis,juk visi viska zinojome ka dare si struktura.

Virgis

Virgis portretas
Reiketu ivesti zurnalisto kompetencijos skale o nedalinti duomenis visiems nuperkamiems tauskaliams be kompetecijos nors ir su pazymejimu

TAI KĄ

TAI KĄ portretas
TAI GAL TUO PAČIU PASIŪLIS PASKELBT VIEŠAI IR UŽSLAPTINTUS KĖGĖBISTŲ SĄRAŠUS

Galerijos

Daugiau straipsnių