Prezidentė ragina energetikos ministrą griežtinti biokuro rinką

Grįžti į straipsnį

Kaunietis

Kaunietis portretas
Kur pažvelgsi beveik visur sukčiavimai didesni ar mažesni.

P.Morkūnas

P.Morkūnas portretas
Kam tas tarpininkas....reikia iš karto su Janukoniu derėtis...

dūmas

dūmas portretas
eilinis madų demonstravimas.

vidma

vidma portretas
tai kad ir sudais pradekit kurent vis vien kaina bus tokia pat . Amzyna skyle kisejej tas butas su centralizotu syldymu . Leistu atsijungt nuo ju ir kaip mat viskas atsistotu in savo vietas .Tomet ir silumininkai butu uzinteresoti tiekt pigiau . O dabar viskas atvirksciai ,ir reguliojama is virsaus . Kas ir gaunas kad prezidente gyna teises siluminiu tinklu o in paprastus pilecius nix nusispjaut ,sumikes belenkaip ......

gebelsas

gebelsas portretas
prezidente nieko nemaiso? taigi rinka.... biokuras kainuoja tiek kiek uz ji moka klientas.... vienam rajone daug misko... kitame mazai... kazka nori sureguliuoti ale ne ta.... ir nepamirso prezidente kad: 4 straipsnis. Privalomieji referendumai 1. Privalomai rengiami referendumai šiais klausimais: 1) dėl Lietuvos Respublikos Konstitucijos 1 straipsnio nuostatos, kad "Lietuvos valstybė yra nepriklausoma demokratinė respublika", pakeitimo; 2) dėl Lietuvos Respublikos Konstitucijos I skirsnio "Lietuvos valstybė" nuostatų pakeitimo; 3) dėl Lietuvos Respublikos Konstitucijos XIV skirsnio "Konstitucijos keitimas" nuostatų pakeitimo; 4) dėl 1992 m. birželio 8 d. Konstitucinio akto "Dėl Lietuvos Respublikos nesijungimo į postsovietines Rytų sąjungas" pakeitimo; 5) dėl Lietuvos Respublikos dalyvavimo tarptautinėse organizacijose, jeigu šis dalyvavimas yra susijęs su Lietuvos valstybės organų kompetencijos daliniu perdavimu tarptautinių organizacijų institucijoms ar jų jurisdikcijai. 2. Privalomieji referendumai gali būti rengiami ir dėl kitų įstatymų ar jų nuostatų, kuriuos siūlo referendumu svarstyti 300 tūkstančių turinčių rinkimų teisę piliečių ar Seimas. 5 straipsnis. Konsultaciniai (patariamieji) referendumai Konsultaciniai (patariamieji) referendumai gali būti rengiami kitais svarbiausiais Valstybės bei Tautos gyvenimo klausimais, dėl kurių pagal šį Įstatymą nėra būtina rengti privalomąjį referendumą, bet juos siūlo svarstyti referendumu 300 tūkstančių turinčių rinkimų teisę piliečių ar Seimas.

www

www portretas
nors cia pagirtinas sprendimas nes ta silumine /mafija/ kitaip nepavadinsi baigia numauti paskutinesa kelnes.....

Taip

Taip portretas
Nuomonė tokia,kad nuo kalbų gazprom nesugrius.Jei Lietuva neturės savo dujų,tai ji vistiek priklausįs nuo ko nors.Jei ne nuo gazpromo,tai nuo to,kas jas teiks.Nuo nepriklausomumo nepabėgsi.

Galerijos

Daugiau straipsnių