Prezidentė pasirašė SGD terminalo įstatymą

Grįžti į straipsnį

Kęstas

Kęstas portretas
Labai gerai, nors reikėjo ir anksčiau, bet ir dabar gerai.

Ema

Ema portretas
šaunuolė prezidentė. Jai vadovaujant jaučiasi realių pokyčių. 20 metų visi miegojo ir tyčia nieko nedarė, nes to norėjo oligarchai.

Kęstas

Kęstas portretas
Finita la comedia. Ateina tikras konkurentas branduoliniam slibinui. _Italijos „Eni“ išgaus skalūnų dujas Ukrainoje ELTA 2012 m. birželio 15 d. 16:16 Italijos naftos ir dujų kompanija "Eni" pradėjo dalyvauti projekte, skirtame išgauti skalūnų dujas Lvovo srityje Vakarų Ukrainoje, informuoja "RIA Novosti". Taip Ukraina bando rasti alternatyvų Rusijos gamtinėms dujoms. "Eni" pasirašė sutartį su Ukrainos valstybine kompanija "Nadra Ukrayny" ir nepriklausoma naftos ir dujų gamintoja "Cadogan Petroleum" įsigyti 50,01 proc. dalį "Westgasinvest", turinčia teises į devynias skalūnų dujų išgavimo sritis Lvovo srityje, kurios iš viso sudaro beveik 3 tūkst. 800 kvadratinių kilometrų. Ukraina su skalūnų dujų išgavimu sieja dideles viltis. Remiantis geologiniais duomenimis, Ukraina gali pasigirti didžiausiomis skalūnų dujų atsargomis Europoje ir per 5-7 metus tikriausiai išgaus 7-10 mlrd. kubinių metrų skalūnų dujų._ netinkamas redaguoti

Kazimieras

Kazimieras portretas
Geriau veliau nei niekada, seniai jau reikejo igyvendinti nepriklausomos energetikos rinkos strateginius uzdavinius.Matyt daug kam buvo palanku tempti guma iki paskutiniosios....

Svarbu

Svarbu portretas
kad dede Ivanas nesugalvotu paleist duju kainos zemyn kai pradedesim naudotis terminalu nes gali taip nutikti kad rusai surizikuos ir pora metu pardavines dujas zymiai zemesnemis kainomis nei gaunant is terminalo, o tada pramoninkai megintu visais budais pirkti tik is rusijos dujas ir terminalas pamazu taptu dideliu galvos skausmu valdziai del patiriamu nuostoliu.ir i ora isleistu investiciju. Cia pazvelgiau is verslininko didmenininko puses kai preke yra reikalinga visam pasauliui ir turi tos prekes didelius kiekius ir turi toki pelna kad gali imtis krastutiniu priemoniu noredamas islaikyti savo rinkos dali. Paprastas pavizdys didieji prekybos tinklai kai kures LT miestose panasi kova irgi buvo vienose miestose brangino prekes kituose pardavinejo papigiai prekes, kad islaikytu savo pirkejus.

jdtf

jdtf portretas
dujos brangs...

Kęstas

Kęstas portretas
Skalūnų dujas mums pardavinės ir ukrainiečiai ir lenkai, ir rusai. Jie tarpusavy konkuruos. Kadangi tų dujų tiek daug, tai konkurencija tokia stipri, ir jų kaina artimiausią dešimtmetį kris. Kris daugiau, negu krito JAV, nes Amerikoje nėra tokio rinkos susiskaidymo. Neveltui šitas dalykas vadinamas skalūnų dujų revoliucija. Mes galime nedalyvauti revoliucijoje. Bet mes negalime maišytis revoliucijai po kojomis. Sutryps ir mus, ir mūsų japoniškus radioaktyvius gremėzdus.

2ai Email

2ai Email portretas
Taip taip cia Prezidentes DIDZIAUSIAS nuoplenas, parasa padejo ir kelis sakinius spaudai pasake. O juk galejo ir nepasirasyt!

Galerijos

Daugiau straipsnių