Prezidentė: kad pigtų šiluma, reikia keisti Kainų komisijos metodikas

Grįžti į straipsnį

RM

RM portretas
Kad pigtų šiluma, reikia laisvai atsijungti nuo monopolistų, visa kita tik š...o malimas.

aš portretas
Ponia Grybauskaite,tai daryk ką nors,o ne kalbėk,tam mes tave išrinkom.

NE

NE portretas
Nieko cia nebus kaip lupo pinigus taip ir bus visada cia Lietuva.

to NE

to NE portretas
Teko ir su tokiais zmonem susidurti: "nieko gero nebus", "man visada nesiseka ir nesiseks", "viskas blogai" ir t.t. - vien tik NE NE ... NE Is tikruju taip pas juos ir yra: tokiems persisunkusiems negatyvu labai nesiseka gyvenime, bet jie patys ta prisisaukia.

666

666 portretas
kiek lietuva praranda pinigų ir jei tuos prarastus pinigus investuotumėt į atsinaujinančius šaltinius ir jais šildytumėt būstus , . tai gyventojai nemokėtu nei cento . pvz ; norit aferos variantą ? snoras samoningai privedamas iki to kad jo pinigus pervesti savai mafijai ( kitiems bankams ) tai daro ne bankų vadovai o infiltruoti žmogeliai ir tie kas prižiūri bankus , tegalit paskaičiuoti kiek ir kokie bankai gavo naudos kai pas juos perėjo snoras klientai . skelbiamas banko bankrotas bet nenacionalizuojamas , kad galėtu aferas daryti su paskolomis iš kitų bankų ( kai skolinasi lietuva milijardus ) ir tuo daryti žalą lietuvai , ir mokėti didesnius procentus užsieniui bet ne saviems gyventojams , nors gyventojai dabar gauna tik po 0,5 procento palūkanų už metus . Galima sulyginti bankroto procedūrą ir turto išpardavimą su nacionalizavimu ir paskolos ėmimą ne iš užsienio o iš banko indėlininkų , neatleidžiant darbuotojų ir tai bus ta suma kuria pavogė iš šalies valstybės tarnautojai . Pati prezidentė ir kiti nuosmaukos inkščia kad pinigai išleliauja į užsienį per šildymą , elektrą , dujas ir t.t. bet čia daroma dar didesnė žala ir dėl to niekas net nesiginčija . Vėliau panašiai daroma su gazpromu kte tik ten kitoks aferos modelis . Dabar galima viską pasvert kas ką valdo ir kas kuo rūpinasi ir kas per nuosmaukos , durniai arba vagys dirba šaliai ir kokia padaryta žala šaliai per grybienos , kubilo , sekmoko , šimonytės ir tų nuosmaokų partinių parazitavimą .

Alas

Alas portretas
Kai matau ir girdžiu kalbas apie šildymo "metodikas", visada prisimenu pasakėčią "Kvartetas', kai gyvūnai manė, jog svarbiausia - žinoti kur atsisėsti. " "Metodika" čia paprasta: suskaičiuok, žalty, visas sąnaudas ir žinosi kainą, pelną ir t. t.

skaitytoja

skaitytoja portretas
visumoje reikia panaikinti visokias vadinamas kainu reguliavimo komisijas,kurios dirba ne gyventoju naudai,o tik patvirtina monopolininku norus lupikauti gyventoju saskaita,Juk tai papildomai islaikomos is guventoju mokesciu bereikalingos tarnybos,kurios bet kokiu atveju irodineja kainu keloimo pagristuma.ar buvo nors kada ,kad kainu komisija neleistu kelti kainu?

Galerijos

Daugiau straipsnių