Prezidentė: ES standartai turi būti taikomi visiems išorės energijos tiekėjams

  • Teksto dydis:

Europos Vadovų Taryba, kurioje dalyvauja Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė, įpareigojo Europos Komisiją patikslinti, kaip Europos Sąjungos trečiojo energetikos paketo nuostatos turėtų būti taikomos trečiosioms šalims.

Prezidentės teigimu, teisinės interpretacijos neturi įžiebti žalios šviesos neskaidriems ir konkurenciją ribojantiems geopolitiniams projektams, tokiems kaip „Nord Stream 2“.

ES būtinas teisinis aiškumas, padėsiantis užtikrinti, kad išorės energijos tiekėjams ir jų ES vykdomiems energetinės infrastruktūros projektams būtų taikomi aukščiausi europiniai saugumo, skaidrumo, konkurencingumo standartai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

va

va portretas
brangieji seimūnai , susimeskit ir nupirkit poniai Daliai kitokios spalvos rūbelių, dabar atrodo ši jos spalva kaipiš spec namų

Anonimas

Anonimas portretas
tai čia trečia atsilikusi šalis ir yra lietuva,todėl visi ir bėga ir jau į visas šalis iš lietuvos paligono,kurį padarė kgbistė su mėlynu andaroku

Pašla tu..

Pašla tu.. portretas
Kas pigiau duos-tą ir imsime.(Ir Lukašenkos elektrą, tarp kitko)O kad tau tavo Indo pinda yra galvos skausmas o nepatenkinti suomiai su skandinavais pretendzijas reiškia, čia jau tavo pačios proobema.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių