Prezidentė: per energetiką iki šiol daroma įtaka politiniam gyvenimui

Grįžti į straipsnį

Pagaliau

Pagaliau portretas
Pabudo.....

666

666 portretas
geliu pasakyti tiek kad prezidentes pigus sapaliojimai tai dar vienas budas dangstyti atomines elektrines afera . Ji puikiai zino kad elektra pagaminta is atsinaujinanciu saltiniu gali duoti daugiau naudos visos lietuvos žmonems o atomine tik mazajai daliai kurie tik nori greito uzdarbio ,. Taigi norima atiduoti didziule pinigu dali pavadinkim - mafijai ir laikyti ubagus kuriuos galima lengvai kontroliuoti ir daryt su jai ka tik nori iki to kad paverst juos nusikalteliais . TAI KAD GRYBAUSKAITE užčiaupk savo srėbtuvę iš kurios liejasi melas .

666

666 portretas
beje lai mažiau inkčia apie įtakas kuomet vagys ir nuskalteliai valdiškose įstaigose apvaginėjantys šalį ir priiminėdami įstatymus , kas ten tokie dirba Lietuvos saugume ??? ar tik ne buve kgbišnikai , kas valdo šalį ar tik ne mafiją ? paprastas klausimas : kodėl šalyje sudarytos visos aferoms reikalingos salygos bet nėra progresyvinių mokesčiu visoms pajamoms ?

Kęstas

Kęstas portretas
Ar panelė Grybauskaitė turi idėjų, kur laikysime tūkstančius metų radioaktyvias atliekas ir kas už tai mokės? O gal, kaip senai komunistei, jai pastatysim mauzoliejų, ir ji ten gulės bei saugos? Bet ar garantuota, kad ji pajėgs atsikelti ir gasdinti vaikus, reikalui esant?

nuomone

nuomone portretas
viskas - dedu kryziuka ant Grybauskaites! Pritaria atomines statyboms ir tuo paciu sneka apie galimybe pasirinkti kad energetinius produktus pirktume pasaulinemis konkurencinemis kainomis. Mes dabar tai ir darome perkame elektra uz 12cnt zemiau bet kokios savikainos is birzos. Pasistate atomine priverstinai pirksime is VAE uz 30cnt. Ir dar pertekliu pardavinesim i ta pacia birza dvigubai pigiau gudruciams estams latviams kurie atsisakys sio nuostolingo projekto. Arba musu sviesiaplauke visiskai nesusigaudo ka sneka arba tik apsimeta. Idomu kas ja konsultuoja energetikos klausimais :)

nuomone2

nuomone2 portretas
bandau spet: Grybauskaites konsultantas energetikos klausimas yra Rokas Zilinskas ;)

Galerijos

Daugiau straipsnių