Prezidentė: AE nauda abejoja mažiau nei trečdalis visų rinkėjų

Grįžti į straipsnį

Ventus

Ventus portretas
Eilinis Dalytes FAILas. Partine mokykla gerai ismoke manipuliuoti statistika :d >60proc prabalsavo pries, o Dalytei vaidenas tik 30. Sekmes kituose Prezidento rinkimuose, Dalia

grybauskaite dura

grybauskaite dura portretas
ne abejoja ... o UZTIKRINTI... o tiems kurie nebalsavo TAVO DURA elektrine is viso pa barabanu...

Copy D

Copy D portretas
Konstitucijos 9 straipsnyje numatyta, kad svarbiausi Valstybės bei Tautos gyvenimo klausimai sprendžiami referendumu. Konstitucijoje tokio sąvokos, kaip "patariamasis referendumas" net nėra. Referendumas įvyko ir jo rezultatai yra aiškūs. Gėda prezidentei, kuri taip kalba apie referendumo rezultatus!!!

    portretas
Garantuoju 2012-10-15 12:15 po tokio pareiškimo- kitai kadencijai jei kelti savo kandidatūros jau nebėra prasmės- tas " mažiau kaip trečdalis" šito to tikrai nepamirš, o tie, kurie, manomai, pritaria-ir per prezidento rinkimus taip pat pritars- neateidami...

Kazimieras

Kazimieras portretas
Tautos duobkasių sąjunga gavo labai aiškią Tautos žinią -aferai su hitači- NE.

aukštumos

aukštumos portretas
Jo partinė mokykla davė gerą patirtį tiesiog politruko iškalba pas Prezidentę.

konservatorius

konservatorius portretas
Blyn, tokį atkatą prarasim!!

Paradoksas.

Paradoksas. portretas
Pavyzdys: sakykime - skelbiamas aplamai kažkoks referendumas. Skaičiuojame - dalyvavo, tarkim, 51 proc. rinkėjų, iš kurių, tarkim, 51 proc. pasisakė už, kas sudaro 26,01 proc. visų rinkėjų. Referendumas įvyko. Kitas variantas - dalyvavo 49 proc. rinkėjų, iš kurių 70 proc. pasisakė už, kas sudaro 34,3 proc visų rinkėjų. Referendumas neįvyko. Referendumo įstatymas nelogiškas. Reikėtų nustatyti ribą nuo visų rinkėjų, tada šių absurdiškų paradoksų neliktų.

Geležinė logika

Geležinė logika portretas
Iš tų 52 % kur atėjo balsuoti: 60 % pasisakė "prieš", 30 % "už", o tiems 48 %, kurie nebalsavo referendume, matyt visai nusispjauti ant tos elektrinės... tiksliau "pofik"...

JO

JO portretas
Atominę tikrai statys.Tik tie, kurie PRIEŠ eis piketuoti, kad niekas neatsižvelgia į jų norus.Taip dirbtinai sukuriama opozicija.referendumo įdėja iškėlę Žiemelis su Vagnoriumi iš viso dingo iš Seimo. Pritapšnojo ir paliko.

aritmetika

aritmetika portretas
jei taip skaičiuoti, tai ir per Praezidento rinkimus už prezidentę prabalsavo gal kokie 25 proc nuo visų rinkėjų, tai kaip čia yra?

andrius

andrius portretas
Jūsų ekselencija, būdama komisare (beje, ekonomikos srutyje), tikriausiai dažnai teko skaičiuoti kelis galimus variantus. Tai štai tas kitas: referendume dalyvavo 52,34% UŽ pasisakė 34,03% atėjusių, taigi UŽ BALSAVO 17,81% VISŲ rinkėjų Kaip tamstai toks skaičius?

nu jo

nu jo portretas
visai nusigrybavo, visai nukrito mano akyse, si populiste

Galerijos

Daugiau straipsnių