Premjeras – už žemės pardavimo užsieniečiams draudimą dar 5 metus

Grįžti į straipsnį

shine

shine portretas
įstatymą galima lengvai apeiti, ką sėkmingai ir daro

matas

matas portretas
Graziai atrodytu lietuva 10 tukstanciu ha valdo zydas toliau vokietis ,sekantis danas ir t.t ,kadangi nuosavybe ka noriu ta darau ,galiu parduoti rusui ar irakieciui ,ka noriu ta statau .O tegul nuomuojasi pradziai kad ir 30 -iai metu su salyga kad laikysis visu lietuvos istatymu.Saugikliu galima prideti daug.su teise issipirkti jeigu vykdo visus istatymus po 30 -ties metu

komunistai

komunistai portretas
visada norejo tureti zeme valdiska, ir VISĄ! Jei nebeiseina tureti valdiską, tai nori susiprivatinti, irgi VISĄ! Tai dar reikia grobti ir neleisti pirti kitiems:)

žinoma

žinoma portretas
taip kad žemę supirktų patys čia už grašius, o paskui prduos patys už milijonus

Taigis

Taigis portretas
Kurgi ne? Kad tokie Starkevičiai, Karbauskiai, Majauskai ir kt. vergvaldžiai supirktų biedniokų žemes už grąšius, dėdami jiems baudas už dirvonavimą ir tt., o tada - jau buožės parduos už milijonus užsienio žydeliams ....vronams visokiems. Bet jūs būsit jau pravalgę grąšius gautus iš vietinių dievų-patriotų.

www

www portretas
lietuva ir taip maza ir negali buti jokios kalbos apie zemes pardavima uzsienieciams cia paprasciausiai naujas komunistu kapitalistinis pasimelzimas kaip ir visados yra su zmonem nesiskaitoma ar neaisku?.....

nebedavokit

nebedavokit portretas
kas norejo, tas zemes jau nusipirko, aleutai jus.. manot uab uzsienis negali nusipirkti zemes lt? nejuokinkit su tais draudimais.. o ir niekas nepuls jos pirkti, kai draudimas bus panaikintas.. per neapsiziurejima jis jau buvo panaikintas, t.y. nepratestas.. ir niekas nepirko tos numyletos Lietuvos..

plius

plius portretas
derlingos zemes jau seniai ziemelio agrowill ir kitu panasiu teguku kisenej.. makaronai kitiems seniai liko siandien.. ;)

kaunietis

kaunietis portretas
gudriai sugalvota o kai gris /konservai/ ar kiti tai jokios atsakomybes.Reikia is karto ir visiems laikams zeme palikti ti tautieciams ir be jokiu kalbu.

Kostas

Kostas portretas
Zeme parduosime,lita panaikinsime,leiskite paklausti kur ta lietuva ,viena rajona valdo vokieciai kita danai kiaulemis apleido ,dar jeigu zydai isitaisys tai ir karai prasides.Nejaugi mes patys nesugebam priziureti tu zemiu ,pamatytu tokius sprendimus musu senoliai tai prakeiktu visus

teisingai

teisingai portretas
visai uždraust parduot, kad spekuliantai-aferistai patirtų nuostolius

Algis

Algis portretas
Lietuvos zeme isvis turi but uzdrausta pardavinet uzsienieciam

Galerijos

Daugiau straipsnių