Premjeras rengia pasitarimą dėl maisto produktų kainų

  • Teksto dydis:

Premjeras Algirdas Butkevičius pirmadienį rengia pasitarimą dėl maisto produktų kainų pokyčių parduotuvėse.

Pasitarime dalyvaus Ūkio ministras Evaldas Gustas, Lietuvos prekybininkų asociacijos, Statistikos departamento, Konkurencijos tarybos vadovai.

„Statistikos departamento pateikiamoje informacijoje apie kainų pokyčius didelių svyravimų kas mėnesį nėra, tačiau žmonės pastebi, jog kai kurių maisto produktų kainos išaugo gerokai. Mes suprantame, kad gali būti svyravimų dėl naftos kainos, dėl eksporto situacijos, pasaulinės rinkos tendencijų – tačiau tai, koks didelis kainų pokytis matomas kai kuriose prekybos vietose kai kurioms prekės, stebina ir kelia klausimų“, - pranešime cituojamas premjeras A. Butkevičius.

Anot Vyriausybės vadovo, dėl euro kainos tikrai neturėjo kilti, tačiau labai svarbu tiekėjų ir prekybininkų požiūris, ar jie nepasinaudojo euro įvedimo situacija.


Šiame straipsnyje: euraskainosmaisto produktai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vytautas

 Vytautas portretas
Kas iš to kad mes rašome . O kur profsąjungos , darbininkų sąjungos - jos pirmiausia turi kovoti už žmones , bet joms tikriausia dzin , sėdi sau šiltai . Manau kad tvarka gali padaryti Lietuvos žmonės . Prieš Maxima IKI Rimi Norfa ilgai nepristreikuosi . Artėja rinkimai , NEPADARYKIME DAUGIAU KLAIDŲ . jei gu vėl į seimą atsisės tie patys - mums bus galas .

tomas

tomas portretas
Jo tik arteja seimo rikimai reikia uzslept nisas jo kaip sako ekonomistai niekas nebrango o tik atpigo juokas ima ka galima uz 1 eur apsipirk o nieko net duonos kepalo nesusipirksi uz ta susikta eura nu pieno tik ir viskas litais dar sutaupyt buvo galima o eurais jau nieko nes atlyginimas juokingas lietuvoje daug gauna latviai ir estai ir mazesnes valstybes ten biski ziuri valdzia i zmones o pasmus tik pries seimo rinkimus zada kad valdzios kaules toliau gyvenu is musu kisenes o mes vergai jiems pinigus uzdirbtum sau atliginimus pasikeltu tai logika voge ir voks maistas pabrango dvigubai tegul jie gyvena is 320 eur atliginimo paziuretau ar noretu but seime uz tokius pinigus nevieno ten nebutu geda

ooo

ooo portretas
rengia pasitarimą. ............prie sotaus stalo ar begali ką nuspręsti ? :)
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių