Premjeras: referendumo inicijavimas dėl VAE gali įnešti sumaišties

Grįžti į straipsnį

Įtartinas

Įtartinas  portretas
nenoras skelbti referendumą ar ji atidėti iki tada kai bus išleista daug pinigų . Tada jau bus motyvuojama , kad neliko kitos išeities kaip tik statyti . Dabartiniai valdantys jau bus nustumti nuo "lovio" , o atsakyti už nuostolius nebus kam , nes Lietuvoje "kolektyvinė atsakomybė" tiksliau neatsakomybė. Aišku , kad Lietuva bus prasiskolinusi ilgiems metams , o ar el. energija bus pigesnė niekas negali pasakyti.Gali būti taip , kad neturėsim kam parduoti tai bus kaip su pardavimais Baltarusijai . Visus nuostolius dengs Lietuvos vartotojai ir dar statybos išlaidas mokės . Kokius tik didelius projektus vykdė valdantieji visur nuostoliai ir niekad netilpo i numatyas lėšas , pvz. Valdovų rūmai, atominės uždarymas .

Manau

Manau portretas
Manau, kad referendumas yra būtinas.

JOOO

JOOO portretas
Referendumas buvo būtinas prieš 3 metus pradedant bet kokius darbus arba prieš uždarant atominę. Tuomet visi tylėjo užpakalius užraukę. . Dabar kai jau sukišti šimtai milijonų - kas nurašys tuos nuostolius ????

Pinokis

Pinokis portretas
Jau dabar išleistą daugybė pinigų ir beveik susitarta dėl projektavimo. Ką duos tas referendumas ? Gal leis atšaukti visus susitarimus ir derybas ? Tai tik žmonių kiršinimas. O gal nauja vyriausybė po 3 mėn atsisakys tęsti pradėtus darbus ??

Remas

Remas portretas
Reikėjo rengti prieš 4 metus, kai dar tik galvojo pradėti statyti.

gebelsas

gebelsas portretas
neber ka vogti tai ostapas sugalvojo nauja plana....

elektronas

elektronas portretas
Žiūrim,kas priešinasi,elektros energijos generavimui iš atominės elektrinės.Nenuostabu,kad Karbauskis,žvelgiantis į šia problemą pro karvės tęšmenį.Jis diskusijose per tv. pareiškė,kad biokuras iš jo karvių mėšlo bus išskiriamas tik biosintezės būdu ir nebus dęginamas.Žinome,kad buvo kažkada pareiškimai,kad valstybę gali valdyti virėjos ir matėme kas iš to išėjo.Gaila,kad žmogus,gal būt dėl savo biznio reikalų lenda į energetikos sritį be elementaraus pasiruošimo.Kaip gi veikia transformatorius,ogi ūūū..ųųų.ųųų...ūūū

Galerijos

Daugiau straipsnių