Premjeras nežada kompensacijų savivaldybėms dėl minimalios algos

Grįžti į straipsnį

premjerui

premjerui portretas
"ačiū" premjere už padidintą min.algą.Dirbau 0,75 etato už min,algą dabar darbdavys siūlo už tą patį atlyginimą dirbti trumpiau.Jei anksčiau už išdirbtus metus ,skaičiuodavosi 9,5 mėn. stažas ,tai dabar skaičiuosis 8,4."AČIŪ didelis "AČIŪ.Pakelt pakėlė,o apie pasekmes niekas negalvoja.Sišikta valdžia ir tiek.

to 1.

to 1. portretas
tai ko visi tyli? Ko nestreikuoja? Vadinasi visiems gerai, tik tamstai blogai

Gyvenam

Gyvenam portretas
europoj minimali 1000eu

x

x portretas
kažko nesupratau. Pakėlė algą tai butkevičius, o mokėti turi savivaldybės, įdomu ar ne. Taip gali ,,pakelti" ir iki 2 tūkst., ko čia smulkintis

joo

joo portretas
Sau susimazinkit ir tada uzteks

vasia

vasia portretas
Tegu netriedzia tos savivaldybes, nes zemes mokesti padidino 8x... nezinos kur kisti bapkiu, o dar verkia krokodilai.

šluota

šluota portretas
Nekaltinkit premjero. Dejavom, kad maža minimali alga. Padidino - vėl aimanuojam. Siūlyčiau kaltų paieškoti savivaldybės pastate ir savo darbdavių kabinete. Įstatymai mus dar gina, tik reikia mažiau dejuoti, pakelti uodegą nuo kėdės, draugiškai visiems suremti pečius ir nelaukti, kad kas nors už mus kažką padarys. tie laikai, kai daug ką davė, jau praėjo. Dabar valdžia tik ima.

Savivaldybės

Savivaldybės portretas
turi mažiau švaistyti ir vogti lėšas, racionaliai pagal įstatymus panaudoti, tada viskam užteks ir dar liks valdininkų poilsinėms kelionėms. Visi žinome, kiek pinigų išplaunama per "mokymo" įstaigas, "sveikatingumo" įvairias stuktūras. Nustokite vogti ir viskam užteks. Gerbiu išmintingą gerb. Premjero veiklą ir sprendimus, sėkmės..

Acha

Acha portretas
Algą pakėlė Butkevičius, o pinigų turi ieškotis savivaldybės.Net ir tos, kurių partijos priešinosi minimumo didinimui.O sakė, kad pinigų yra tam minimumui, reiškia melavo socdemai.

saunuolis

saunuolis portretas
palaikome premjera,lai nelaiko pinigu prastuose bankuose,susimazina smirinejanciu lialiu skaiciu-bus PINIGU

RQ

RQ portretas
Pažiūrėsime koks jis bus šaunuolis kai paxsius su agurku susijungs.

Juozas

Juozas portretas
savivaldybese nera vadovu-asmenybiu, o i vadovus pakliuva pasivadinusiu partijomis nariai - bedarbiai. Valstybeje nera atsakomybes istatymo uz bloga darba, pakliuvi i savivaldybe - buk visiems lojalus ir tempsi kelias kadencijas.

hebra

hebra portretas
viskas bus gerai kaip sako butkė

Galerijos

Daugiau straipsnių